Tagad es nekad nepērku saldējumu: 10 minūtes – un “Saldējums” tāpat kā veikalā (lētāk un pat bez saldējuma aparāta un bez ledus kubiņiem, es dalos ar recepti)

Izmēģiniet to vienreiz, un jūs izvairīsities no saldējuma letes veikalā. Tas izrādās lētāks nekā labs saldējums no veikala, daudz un garšīgs. Ikviens, kurš nogaršoja manu saldējumu, netic, ka tas ir mājās gatavots. Saldējumu nevajag ņemt no saldētavas un vairākas reizes maisīt, man viss ir vienkārši un viegli.

Tuvojas  vasara, un jūs patiešām vēlaties atvēsināties ar saldējumu, vai ne?! Veikalā ir patiešām garšīgs saldējums un ar labu sastāvu tas ir ļoti dārgs, tāpēc gatavoju pati. Jā, manējais ir vēl labāks un garšīgāks. Mans vīrs šo saldējumu sauc par “pareizu”. Un es viņam piekrītu!

Mana saldējuma recepte ir tik vienkārša, ka to nevar nepadarīt, un tas aizņem ne vairāk kā 10 minūtes!

Lasi vēl: Cenu pieauguma rezultātā Eiropas lielveikaliem pazūd divi populāri produkti, to skaitā arī Latvijā

Gatavošana:

Es ņemu 500 g krējuma ar 35% tauku saturu, var arī 20%. Bet jo treknāk, jo garšīgāk! Es saputoju krējumu ar parasto mikseri, man tas aizņem 5 minūtes. Nav nepieciešams sasniegt noturīgus maksimumus.

Viltība: lai krēms ātri saputotu, tas ir ļoti labi jāatdzesē.

Pievienoju 250 g iebiezinātā piena un pēc vēlēšanās vanilīnu.

Jūs varat apstāties šeit un neko vairāk nepievienot. Bet man būs saldējums pieaugušajiem, vēlos pārsteigt draudzenes: pievienoju 250 ml. šampanieti.

Lasi vēl: 2024. gada maijā veiksme paliks pie jums: Tamāra Globa nosauca 4 laimīgos

Ak, manas meitenes būs sajūsmā par šo saldējumu!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment