Tu esi optimists vai pesimists: ātrs tests ar mūzikas instrumentiem

Izvēloties savu iecienītāko mūzikas instrumentu, atklāsies tava rakstura aspekti.

Mūsu raksturu atklāj daudzas mazas lietas. Pat mīļākā mūzikas instrumenta izvēle var atklāt personības iezīmes. Ātrs un vienkāršs psiholoģiskais tests jums atklās, kāds cilvēks esat. Lai to izdarītu, ātri un nedomājot izvēlieties kādu no četriem piedāvātajiem mūzikas instrumentiem, kas redzams attēlā, un izlasiet par sevi.

Attēls Nr. 1

Pirmajā fotoattēlā ir attēlots taustiņinstruments – klavieres. Ja esat izvēlējies šo instrumentu, jūs, iespējams, esat optimists. Jūs esat radošs, mierīgs un sabiedrisks cilvēks, attīstīts daudzās jomās un pilns talantu. Jūs esat ārkārtīgi interesants sarunu biedrs.

Jūs spējat saskatīt skaisto ikdienas lietās un patiesi novērtējat dzīvi. Jums piemīt laba humora izjūta. Tomēr optimisms bieži vien jūs noved pie nereālām cerībām, kuru dēļ jūs esat sarūgtināts biežāk nekā citi. Jūs esat ļoti uzticīgs cilvēks un ilgi mācāties no kļūdām.

Lasi vēl: “Sīpolu ūdens” istabas augiem: kā pagatavot bezmaksas supermēslojumu

Attēls Nr. 2

Otrajā fotogrāfijā attēlots slavenākais stīgu instruments – ģitāra. Ģitāras mīļotāji pēc savas dabas ir pesimisti. Tas nenozīmē, ka jūs pastāvīgi esat nelaimīgi vai negatīvi noskaņoti, vienkārši jūs mēdzat realitāti redzēt precīzāk, nesamākslotāk.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Jūs esat ļoti līdzjūtīgs un uztverošs cilvēks. Jūs izjūtat citu cilvēku bēdas kā savas. Jūs esat ļoti uzticams draugs. Reizēm jūsu reālistiskais skatījums var šķist negatīvs, taču jūs novērtē par to, ka vienmēr sakāt patiesību.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment