Tu esi optimists vai pesimists: ātrs tests ar mūzikas instrumentiem

Attēls Nr. 3

Fotogrāfijā Nr. 3 ir attēlota vijole – elegants un izsmalcināts instruments. Rakstura tests nosaka, ka tu esi reālists. Jums piemīt liela disciplīnas izjūta, perfekcionisms un esat ļoti izteiksmīgs.

Jums ir reālistisks skatījums uz pasauli, bez aizspriedumiem un negatīvisma. Esat ļoti gatavs grūtībām un jums piemīt izturīgs, rūdīts raksturs. Jums ir lielas ambīcijas un augsti mērķi dzīvē. Jūs esat vienlīdz stingrs gan pret sevi, gan pret citiem.

Attēls Nr. 4

Ceturtajā fotoattēlā redzama trompete – skaļš un atpazīstams pūšaminstruments. Personības testā trompetes mīļotāji ir definēti kā nerātni, emocionāli cilvēki ar biežām garastāvokļa maiņām. Jums piemīt spēcīga taisnīguma izjūta, jūs vienmēr pildāt solījumus un nepiedodat nodevību.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Jūs esat ļoti spītīgs cilvēks. Konfliktos aizstāvēsiet savu viedokli līdz galam, pat ja apzināties, ka esat kļūdījies. Mīli komunikāciju un nespēj paciest vientulību. Un lai arī jūsu raksturu nevar nosaukt par vienkāršu, bet mīļie jūs patiesi novērtē un ciena par principu ievērošanu. Jūs neesat ne optimists, ne pesimists – jūs esat no tiem cilvēkiem, kuri cer uz labāko, bet gatavojas sliktākajam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment