Apvienojot lavašu un iecienītās ogas, iegūsi cienīgu “Napoleona” aizstājēju. Satriecoši ātri pagatavojams vasaras deserts

Kad vakaros gribu palutināt ģimeni, ātri izcepu lavaša ruleti ar biezpienu un ogām. Iznāk viegla strūdeles vai napoleona variācija, tikai pagatavošana daudz vieglāka – nav jāgatavo mīkla, viss ir maksimāli vienkārši, ātri, bet tajā pašā laikā ļoti garšīgi.

Šodien pastāstīsim, kā pagatavot ātro ruleti no lavaša un ogām. Šī kļūs par pašu iecienītāko uzkodu pie tējas!

Sastāvdaļas:

  • 350 g biezpiens
  • 100 g cukurs
  • 2 olas
  • Pūdercukurs
  • Ogas
  • Lavašs

Pagatavošana:

1.Biezpienam (to var aizstāt ar krēmieru) pievieno olas un cukuru. Ja biezpiens ir ūdeņains, var pievienot nedaudz cietes.

Ar blendera palīdzību visu sakuļ viendabīgā masā.

Lasi arī: Vai tiešām olas biskvītam nevajag atdalīt, bet uzreiz saputot ar cukuru?

2. Atlociet lavaša loksni, ieziediet to ar biezpiena masu, pēc tam pārkaisiet ar jebkurām ogām. Man garšo ar sarkanajām jāņogām vai ķiršiem, bet izvēlies pēc savas gaumes.

3. Uzmanīgi satiniet lavašu ruletē, aizverot ciet galus.

4. Novietojiet lavaša rullīti uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Ruletes augšdaļu apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu. Cep 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī 25-30 minūtes.

5. Gatavo ruleti apkaisa ar pūdercukuru. Sagriež gabaliņos un pasniedz. Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment