Ar kurām zvaigžņu zīmēm Vanga neesot strādājusi – viņai pret šiem cilvēkiem esot bijusi īpaša bijība

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis ir zīme, kurai piemīt neparastas spējas un mistiska veiksme. Viņām it kā piemīt intuīcija, kas palīdz paredzēt nākotni un izvairīties no nepatikšanām. Viņu noslēpumainās enerģijas un neparedzamības dēļ Vanga centās izvairīties no komunikācijas ar šīs zīmes pārstāvjiem.

Atšķirībā no Skorpioniem Zivis nepiesaista apkārtējos ar savu hipnotisko harizmu, bet gan darbojas kā psihologi. Viņām piemīt apbrīnojamas spējas lasīt citu noskaņojumu un emocijas, un viņu padomus vienmēr novērtē draugi un ģimenes locekļi. Viņi izvēlas neizcelties pūlī, bet tajā pašā laikā vienmēr ir gatavi atbalstīt un palīdzēt.

Tomēr, ja Zivis nonāk konflikta vai naidīguma situācijā, tās var kļūt par viltīgiem un viltīgiem pretiniekiem. Viņu intrigas un sakari palīdz viņiem novirzīt pretinieka spēku un izvairīties no soda, vienlaikus saglabājot savu noslēpumaino dabu un neatklājot savas kārtis. Šādā veidā Zivis var kļūt gan par uzticamiem draugiem, gan bīstamiem pretiniekiem, viņu patiesie nodomi vienmēr paliek ēnā.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas, līdzīgi kā abas iepriekšējās Zodiaka zīmes, radīja zināmu piesardzību Vangai savas noslēpumainās dabas un spēcīgās enerģijas dēļ. Starp šīs zīmes pārstāvjiem daudziem piemīt pārdabiskās spējas, kas apgrūtina viņu domu un emociju izpratni un iedziļināšanos.

Kāpēc vispār vajag precēties pēc 60 gadiem

Atšķirībā no citām zīmēm Lauvām piemīt īpašs spēks, kuru tās ne vienmēr spēj kontrolēt. Viņu enerģija dažkārt atgādina haosu, kas viņu pozitīvās īpašības var pārvērst negatīvās. Lauvām piemīt spēks, neatlaidība un harizma, bet, ja viņiem neizdodas, viņi var iznīcināt visu sev apkārt. Sāpīgums un negatīva attieksme stingri iesēžas viņu sirdīs, un pat mazākais aizvainojuma mājiens var izraisīt emociju vētru.

Lasi arī: Kā izmantot augu eļļu santehnikas izstrādājumu kopšanā: ne visas saimnieces to zina

Neraugoties uz savām grūtībām, Lauvas var gūt augstus panākumus dažādās jomās, piemēram, uzņēmējdarbībā, politikā un mākslā. Tomēr, lai to panāktu, viņiem ir nepieciešams līderis, kas palīdzēs pareizi virzīt viņu enerģiju. Pretējā gadījumā viņi var izšķērdēt savus resursus, pieļaujot kļūdas, kuru rezultātā visu zaudēs.

Kamēr Vanga uzskatīja Lauvas par spēcīgām un haotiskām, citi mistiķi un gaišreģi, piemēram, Volfs Mesings, īpašu uzmanību pievērsa Svaru, Auna un Ūdensvīra zīmēm, kurām viņš piedēvēja augstas psihiskās spējas un pareģoja tām panākumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment