Ar kurām zvaigžņu zīmēm Vanga neesot strādājusi – viņai pret šiem cilvēkiem esot bijusi īpaša bijība

 

Īpaša vitalitāte, veiksmes sajaukums ar muļķību un pat nežēlestība – tas, pēc Vangas domām, raksturo cilvēkus, kas dzimuši zem noteiktām Zodiaka zīmēm. Šīs trīs zīmes viņai radīja īpašas bailes un piesardzību.

Portāls dzentlmenis.lv uzzināja slavenās zīlnieces baiļu iemeslu.

Kāpēc Vanga nedarbojās ar trim zīmēm

Pagāja tie laiki, kad daudzi meklēja “audienci” pie pasaules slavenākās zīlnieces, taču ne visiem tas izdevās. Nē, izšķirošais faktors nebija statuss vai veiksme – ja Vanga nolēma atteikt, tas bija galēji iemesli, kuri balstījās uz pašas Vangas sajūtām. Starp tiem, kam durvis palika aizvērtas, bija daudz šo trīs noslēpumaino zīmju pārstāvju.

Vanga apliecināja: zem šajās zvaigznēs dzimušajiem piemīt īpašs magnētisms, ko var saukt par varas un muļķības sajaukšanas mākslu. Patiešām, viņu likteņi šķita īpaši mulsinoši un neparedzami, piepildīti gan ar gaišām perspektīvām, gan tumšām ēnām. Vanga savās prognozēs bieži  vairījusies viņus pat pieminēt, cenšoties nepiesaistīt šīs noslēpumainās trijotnes uzmanību.

Tādējādi šīs trīs zīmes Vangai palika kas vairāk nekā tikai zvaigžņu simboli – tās kļuva par noslēpumainu un baiļu objektu, ar ko viņa nebija gatava saskarties.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni ir Zvaigžņu zīme, par kuru Vanga uzskatīja, ka to sargā augstākās varas. Būdami maģiska mīkla, ko apvij noslēpumaina aura, viņi spēj raisīt apbrīnu un cieņu citos. Acīmredzot tāpēc zīlniece centās izvairīties no darba ar šīm noslēpumainajām personām.

Lai nolasītu Skorpiona domas vai uzzinātu viņa likteni, nepieciešams daudz laika un pacietības. Galu galā it kā kaut kas neļauj jums iekļūt viņu galvā, atklāt visus viņu noslēpumus un mistērijas. Iespējams, tas ir saistīts ar to, ka Skorpioniem piemīt unikāla spēja hipnotizēt apkārtējos. Nemanāmi un efektīvi viņi spēj ietekmēt apkārtējos cilvēkus, un tie ne uzreiz saprot, cik lielā mērā viņi ir viņu varā.

No kā jāuzmanās sievietei pēc 60 gadiem: 5 nepiedodamas kļūdas

Apņēmīgi, mērķtiecīgi un harizmātiski Skorpioni bieži kļūst par līderiem. Viņi lieliski spēj manipulēt ar citiem, viņiem piemīt viltība un inteliģence. Strīdā ar viņiem nav iespējams uzvarēt – viņi vienmēr atradīs veidu, kā apiet jebkādus šķēršļus. Tomēr aiz šīm īpašībām var slēpties viņu egoistiskā un stingrā puse, kas ļauj viņiem sasniegt savus mērķus ar jebkādiem līdzekļiem.

Skorpioni ir pretrunu pilnas personības, kuru katra rīcība un lēmums atspoguļo viņu sarežģīto un noslēpumaino dabu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment