ASV nogalina uz nāvi notiesātos vienu pēc otra, jo jāpaspēj izlietot nāvējošo injekciju devas, pirms to derīguma termiņa beigām

Atgādināsim, ka cilvēkiem ar vājiem nerviem un krāšņu izteli šī informācija nav domāta.

Nāvessods mūsdienās tiek izpildīts, asinsritē ievadot nāvējošu injekciju. Pirms šīs injekcijas ievadīšanas asinsritē, ieslodzītajam ir iespēja pateikt savus pēdējos vārdus.

Džeks H. Džounss (52) cietumā nokļuva par 1995.gadā izdarītu slepkavību, kur viņš lika upures meitai noskatīties kā viņš izvaro viņas māti un pēc tam viņu nožņaudz ar kafijas automāta elektrības padeves kabeli. Džounsa pēdējie vārdi bija veltīti meitenītei, kas pirms 22 gadiem, 11 gadu vecumā noskatījas uz šo šausmīgo noziegumu: “Piedod. Es ceru, ka ar laiku tu sapratīsi, kas es esmu. Es neesmu monstrs.”

Marsela Viljamsa (46) izdarītais noziegums arī bija izvarošana un slepkavība, vienīgi savu upuri viņš vēl nozaga. Viljamss 1994.gadā izvaroja 22 gadus vecu sievieti un pēc tam cietsirdīga veidā viņu nogalināja. Policija slepkavības detaļas netklāj – vien norāda, ka noziegums bija ļoti cietsirdīgs. Viljamss iespēju pateikt pēdējos vārdus neizmantoja.

Lasi vēlPusaudži nežēlīgi piekauj 29 gadus vecu vīrieti – atklātas nozieguma detaļas

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment