Atklāta galvenā problēma visās pāru attiecībās! Kas tā ir?

Vai tev reizēm ir sajūta, ka tavas attiecības ir pilnīgi briesmīgas un iet uz galu? Vai ir reizes, kad, šķietami bez iemesla, tu skaties uz savu partneri ar nepatiku un pat riebumu?

Jūsu attiecībās ir vismaz viena galvenā problēma, kas rada šādas izjūtas un liek jums nonākt tādā situācijā. Jūs abi visticamāk neesat īsti iemācījušies runāt viens ar otru.

“Galvenā un lielākā problēma pāru attiecībās ir nespēja efektīvi komunicēt vienam ar otru,” stāsta pāru terapeits. “Tas sevī iekļauj arī mākslu diskutēt un strīdēties, kad strīda laikā netiek izteikti dažādi draudi, piemēram, par otra cilvēka pamēšanu. Tas, cik aizkaitināt jūtas viens no partneriem ir veidojies no tā, ka ne vienmēr tiek izteikta “sāpe”, reizēs, kad to būtu efektīvāk risināt.”

“Cilvēkiem ir sākumā jāiemācās saprast sevi, savas sajūtas un uzvedību, bet pēc tam ir jāmācās tās konstruktīvā un mierīgā veidā izrunāt ar savu partneri. Strīdu, diskusiju mērķim ir jābūt tādam, lai atrastu kompromisu un situācijas risinājumu, nevis vēl vairāk sanaidoties.”

Vēl pāris populārākās problēmas pāru attiecībās:

Pārāk reti kopā jautri pavadīts laiks

Partneris ir pārāk aizņemts

Partneris ir pārāk neiejūtīgs

Partneris ir pārāk jūtīgs

Pārlieku liela atkarība no dzīvesbiedra

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment