Svētku ēdienkartē parasti ietilpst vairāku veidu salāti. Un bieži vien tie visi ir ar majonēzi. Šī bagātīgā mērce, kas pagatavota no augu eļļas, olu dzeltenumiem un garšvielām, nav piemērota ikvienam.
Ja kāds no jums vai jūsu viesi vēro savu ēdienu kaloriju saturu, negaršo majonēzi vai kādam tas vienkārši ir kontrindicēts, izmantojiet šo recepti salātiem bez majonēzes svētku galdam.
Gatavojam!
Produktu saraksts būs raksta beigās.
Krabju nūjiņas ir smalki jāsagriež kubiņos, var ņemt arī krabju gaļu, tas garšu neietekmēs. Bet ar krabju nūjiņām salāti būs košāki. Pārnes bļodā.
Sasmalciniet olas un ievietojiet tās bļodā.
Ar ko barot paprikas stādus, lai ražu varētu novākt spaiņiem
Svaigo gurķi sagriež kubiņos un lej bļodā.
No konservētas kukurūzas notecina šķidrumu un pievieno salātiem.
Noteikti ņemiet tikai zaļos sīpolus un smalki sagrieziet tos.
Lasi vēl: Ko nelikt bedrītē, stādot kartupeļus: paliksi bez labas ražas
Tas salātiem piešķirs īpašu garšu, un salāti izrādīsies košāki un krāsaināki.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu..