Atklājusies pārsteidzoša informācija par loterijā miljonus laimējušo Eleinu

Britu medijos klajā nākusi interesanta informācija par Eleinu Tomsoni – sievieti, kura pirms 25 gadiem kļuva par miljonāri. Izrādās, ka visus šos gadus sieviete turpinājusi strādāt lielveikalā – viņa veikala plauktos kārto produktus. 

E. Tomsonei ir 64 gadi, viņa dzīvo Nortainsaidā, Anglijā un tālajā 1995.gadā loterijā laimēja 2,7 miljonus britu mārciņu, ziņo Daily Mail.

Tomēr pats pārsteidzošākais tikai sekoja – lai arī sieviete bija miljonāre, viņa nolēma turpināt strādāt savu ikdienas darbu lielveikalā un dara to līdz pat šodienai. Iemesls šādam Eleina lēmumam ir vēl jo iedvesmojošāks – viņa vēlējās būt labs paraugs saviem bērniem, lai viņi saprastu, ka dzīvē ir smagi jāstrādā, lai sasniegtu panākumu. Eleina stāsta, ka ne uz mirkli nav domājusi pamest savu darbu!  Tolaik, 1995. gadā, viņas bērniem – Kārenai un Gerijam – bija 5 un 10 gadi.

Lasi arī: Lietas, ko dara sievietes, ja krāpj savu vīrieti – #5 notiek visbiežāk

Darbs vienmēr  esot palīdzējis Eleinai  “turēties uz zemes”. Viņai bieži cilvēki prasot, kāpēc viņa nealgo mājkalpotāju, kura palīdzētu ar mājas uzkopšanu utt., bet viņa tikai atbild, ka viņa būtu visu jau satīrijusi pirms mājkalpotājas, jo tāda ir viņas darba ētika.

 “Es tiku audzināta smagi strādāt. Man patīk strādāt.” saka Eleina.

Tā kā Eleinai ir astma un viņa pieskaitāma neaizsargātāko cilvēku grupai, šobrīd, Covid-19 pandēmijas laikā, viņa strādā naktīs no plkst. 2 līdz 9 rītā. “Es ceļos pusnaktī un katru nakti plkst. 1.15 pametu māju,” stāsta sieviete. Viņa atzīst, ka bijuši arī smagi brīži, tomēr bez darba viņa nevarot un nav gatava vēl doties pensijā.

Lasi arī: Kā Vācijā tiek pārtaisītas necilās padomju laika daudzdzīvokļu bloka mājas

“Ir svarīgi, ka bērni redz, ka dzīvē ir smagi jāstrādā, pretēji no dzīves pretī neko nesaņemsim,” stāsta Eleina.

Viņa cerēja, ka kļūs par iedvesmu saviem bērniem kļūt par pirmajiem ģimenē, kuri iestājušies universitātē. Tas arī ir noticis.

Eleina ar vīru šogad reizē ar kāzu jubileju nosvinējuši 25 gadus pēc uzvaras loterijā. Pāris atklāj, ka šad tad dodas atpūtas braucienos uz Lasvegasu. Daļu naudas abi atvēlējuši arī bērnu ģimenēm, palīdzot ar īpašuma iegādi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment