Cilvēku raksturs atkarībā no acu krāsas

Acu krāsas un cilvēka rakstura savstarpējās attiecības rada lielu interesi psihologiem un ezoteriķiem.

Galu galā acis ir dvēseles spogulis. Katrai personai ir unikāla acs struktūra un unikāls acs varavīksnenes tonis, tomēr eksistē vispārinātas krāsas, uz kuru pamata tiek izdarīti secinājumi par cilvēku temperamentu.

 

Melna acu krāsa

Astrologi uzskata, ka cilvēki ar melnu acu krāsu ir neticami impulsīvi un temperamentīgi. Viņi ir dzimuši līderi ar kolosāliem dzīves enerģijas krājumiem. Šie cilvēki mīl riskēt un vienmēr iegūst vēlamo.

Lasi arī: Lietas, ko dara sievietes, ja krāpj savu vīrieti – #5 notiek visbiežāk

Viņi ir ļoti spītīgi, iedomīgi un mīl rīkoties ātri. Bet vitāli svarīgos jautājumos viņi parāda stingrību un racionalitāti. Cilvēki ar melnām acīm vienmēr pastāv uz savu viedokli, lai arī ko tas viņiem maksātu. Šī rakstura iezīme viņus definē kā spēcīgas personības, kuras bieži ir uzmanības centrā.

 

Brūna acu krāsa

Par cilvēkiem, kuriem ir brūna acu krāsa, droši var sacīt, ka viņi ir kompānijas dvēseles. Tie ir jautri cilvēki, ar kuriem viegli komunicēt. Viņi izceļas ar lielisku humora izjūtu. Viņi ir uzstājīgi un pašpārliecināti, reizēm pat nedaudz kaprīzi.

Viņi ne vienmēr tiecas nostāties sarunas biedra pusē, jo uzskata, ka viņu viedoklis ir vienīgais pareizais. Šī iemesla dēļ viņiem bieži rodas nesaskaņas ar apkārtējiem. Viņi ir ļoti impulsīvi, gadās, ka viņiem neizdodas novest iesākto lietu līdz galam. Tāpēc mēdz gadīties, ka viņi ilgi meklē savu dzīves ceļu.

 

Zila acu krāsa

Cilvēki ar zilu acu krāsu ir romantiķi, fantazētāji un lieli sapņotāji. Viņi ir neprognozējami un ļoti jūtīgi. Ikviens sīkums viņiem var kļūt par iemeslu pārdzīvojumiem. Viņiem piemīt tendence savas emocijas pārspīlēt, bieži nepievēršot uzmanību citu cilvēku jūtām, kuriem arī nepieciešams atbalsts. Viņi tiecas pēc taisnības. Fiziognomijā zilā krāsa tiek raksturota kā maldināšanas krāsa.

Lasi arī: Kā Vācijā tiek pārtaisītas necilās padomju laika daudzdzīvokļu bloka mājas

Citiem vārdiem sakot, zilas acu krāsas īpašnieks var radīt ievainojamības un nevainīguma iespaidu, bet patiesībā viņš var izrādīties bezjūtīgāks un savtīgāks nekā no malas izskatās.

 

Pelēka acu krāsa

Pastāv uzskats, ka cilvēki ar pelēku acu krāsu stāv stingri uz savām kājām, domā racionāli, māk pakļaut savas jūtas prātam un viņi neprot sapņot. Sava praktiskuma dēļ viņi ir garlaicīgi un piezemēti. Apkārtējiem var kļūdaini šķist, ka aiz centieniem aprēķināt katru soli slēpjas neizlēmība.

Patiesībā dvēseles dziļumos cilvēki ar pelēku acu krāsu ir ļoti jūtīgi un maigi, spējīgi izrādīt empātiju. Viņiem piemīt lielisks intelekts, izcili ātrs prāts un viņi ir dziļi domātāji.

 

Zaļa acu krāsa

Cilvēki ar zaļu acu krāsu vienmēr tiecas uz pilnību, visbiežāk viņi ir dedzīgi perfekcionisti. Savas vēlmes dēļ iegūt pašu labāko, viņi var šķist nedaudz savtīgi. Zaļacainiem cilvēkiem piemīt ļoti svarīga spēja pielāgoties apstākļiem un vienmēr no tiem gūt labumu.

Tie ir ļoti sirsnīgi cilvēki, kas mīl pasauli un apkārtējos. Tajā pašā laikā viņi ir uztveroši: viņus ir ļoti grūti pievilt, bet, ja tas notiks, viņi nekad nepiedos melus.

Lasi arī: Aktrise Ieva Florence publicējusi pikantu kadru, kurā redzama kaila jūras krastā

Cilvēki, kuriem ir divas acu krāsas, piemīt īpašības no abām krāsām. Visbiežāk viņi ir neticami daudzpusīgi cilvēki.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment