Atklāts noslēpums, pie kādas mūzikas var visātrāk aizmigt

Dabas vai kosmosa skaņas var būt tikpat efektīvas kā miega tabletes, saka psiholoģe Kimberlija Brauna. Ir svarīgi izmēģināt dažādas iespējas un izvēlēties to, kas atbilst jūsu vēlmēm.

Vispiemērotākā būs mūzika, kas spēj jūs nomierināt. Tā var būt jebkas – galvenais ir izmēģināt dažādas iespējas un eksperimentēt. “Mēs nepārtraukti atklājam jaunas savas personības šķautnes, un atrast kaut ko, kas patiesi saskan ar jūsu iekšējo pasauli, ir lieliska iespēja labāk izprast sevi,” norādīja psiholoģe.

Brauna ieteica sākt ar dabas skaņām, piemēram, jūras, lietus vai džungļu skaņām. Pēc tam pirms gulētiešanas var mēģināt ieslēgt kosmosa ierakstus. Ir vērts eksperimentēt arī ar klasisko mūziku, transa mūziku vai šūpuļdziesmām.

Lasi vēl: Pirms limonādes bundžiņas atvēršanas, pieklauvējiet: jūs būsiet pārsteigti par rezultātu

Pēc eksperta domām, ir svarīgi katru reizi izmēģināt jaunu kompozīciju un no rīta pierakstīt savas sajūtas dienasgrāmatā. Vai pagāja ilgs laiks, kamēr iemigāt? Vai nakts laikā modāties augšā? Vai miegs bija dziļš un nepārtraukts? Vai pamodāties možs un priecīgs, vai saguris un nomākts? Šie iespaidi jāņem vērā, izvēloties galveno mūziku miegam nākotnē, skaidroja Brauna.

Izvērtējot savas dienasgrāmatas pierakstus, pēc ekspertes domām, jau nepilnu divu nedēļu laiku izdosies noskaidrot, pie kādas mūzikas indivīds spēj vislabāk aizmigt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment