Es pievienoju pētersīļus.
Atliek tikai cept. Tos pa daļām nolaižu sakarsētajā eļļā un apcepu kādas 2-3 minūtes. Tad nolieku uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu. Šis aromāts paliek virtuvē, kamēr kāposti cepas!.. Es to apcepu mazā katliņā, lai nepievienotu daudz eļļas. Un pamazām. Tad tas pagatavojas ļoti ātri.
VIDEO:
Uzkoda ir gatava! Ļoti smaržīgi un garšīgi! Šķiet, ka tie ir parastie kāposti, bet garša ir neparasta)) Un no pirmā acu uzmetiena nav īsti skaidrs, kas tas ir.
Lasi vēl: Uzkoda “vienkāršāk nemēdz būt”! Lieliska recepte dažu minūšu laikā!
Bet tas izskatās garšīgi, tāpēc visi to izmēģinās. Mums ļoti garšo!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Likumsargi atgādina: aukstajā laikā auto dzinēju nedrīkst darbināt ilgāk par noteikto laiku – par to var sodīt
- Paši savas neveiksmes “nogrūž” uz māti: Raimonda Paula mazmeita Annemarija soctīklos “atmasko” kādu sabiedrībā pazīstamu dāmu (+ VIDEO)
- Viņai ir 70, bet māja vienmēr kārtībā bez biežas uzkopšanas: 5 gudri triki no kaimiņienes
- Dāvana no tavas iepriekšējās dzīves, pamatojoties uz tavu Zodiaka zīmi
- 5 lietas, ko dara pieredzējušu kaķu audzētāji, lai kaķi mazāk mestu spalvu un mājoklis būtu tīrāks
- Jūs, iespējams, to nepamanāt, taču šīs 10 smalkās pazīmes nozīmē, ka cilvēki jūs patiesi ciena









