Es pievienoju pētersīļus.
Atliek tikai cept. Tos pa daļām nolaižu sakarsētajā eļļā un apcepu kādas 2-3 minūtes. Tad nolieku uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu. Šis aromāts paliek virtuvē, kamēr kāposti cepas!.. Es to apcepu mazā katliņā, lai nepievienotu daudz eļļas. Un pamazām. Tad tas pagatavojas ļoti ātri.
VIDEO:
Uzkoda ir gatava! Ļoti smaržīgi un garšīgi! Šķiet, ka tie ir parastie kāposti, bet garša ir neparasta)) Un no pirmā acu uzmetiena nav īsti skaidrs, kas tas ir.
Lasi vēl: Uzkoda “vienkāršāk nemēdz būt”! Lieliska recepte dažu minūšu laikā!
Bet tas izskatās garšīgi, tāpēc visi to izmēģinās. Mums ļoti garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Viens svarīgs noteikums – jāieklausās savā intuīcijā: astrologs nāk klajā ar vēdisko prognozi no 24. līdz 30. novembrim
- Tikko pienāca jauni dati par laikapstākļiem sākot no 27.novembra: ”Būs sasaluša virpuļa sajūta”
- Sinoptiķu prognozes liecina, ka ziema var beigties tā īsti nesākusies: lielākās izmaiņas var sākties decembra sākumā
- Vairs nemokos ar kondensātu pagrabā pat ziemā — viena ģeniāla viltība glāba manu ražu no pelējuma un mitruma
- Katrīnu diena 25. novembrī: dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs prognozē – cik skarba un gara būs gaidāmā ziema
- 3 “neredzamās” ierīces, kas ziemā apēd ceturtdaļu jūsu elektrības rēķina: atklāju, ko obligāti jāizslēdz no rozetes









