Es pievienoju pētersīļus.
Atliek tikai cept. Tos pa daļām nolaižu sakarsētajā eļļā un apcepu kādas 2-3 minūtes. Tad nolieku uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu. Šis aromāts paliek virtuvē, kamēr kāposti cepas!.. Es to apcepu mazā katliņā, lai nepievienotu daudz eļļas. Un pamazām. Tad tas pagatavojas ļoti ātri.
Uzkoda ir gatava! Ļoti smaržīgi un garšīgi! Šķiet, ka tie ir parastie kāposti, bet garša ir neparasta)) Un no pirmā acu uzmetiena nav īsti skaidrs, kas tas ir.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Uzkoda “vienkāršāk nemēdz būt”! Lieliska recepte dažu minūšu laikā!
Bet tas izskatās garšīgi, tāpēc visi to izmēģinās. Mums ļoti garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Maestro Raimonds Pauls nobažījies: kas ar viņu notiks, ja jaunā priekšniecība viņu aizsūtīs pensijāby Laura Blūma
- Vides eksperts nācis klajā ar paziņojumu par Latvijas ežiem: šie dzīvnieki sākuši uzvesties netipiskiby Laura Blūma
- Raimonda Paula mazmeita intervijā atklāj, ja maestro apstāsies, tad būs cauri – stāsta detaļasby Sandra Ločmele