Es pievienoju pētersīļus.
Atliek tikai cept. Tos pa daļām nolaižu sakarsētajā eļļā un apcepu kādas 2-3 minūtes. Tad nolieku uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu. Šis aromāts paliek virtuvē, kamēr kāposti cepas!.. Es to apcepu mazā katliņā, lai nepievienotu daudz eļļas. Un pamazām. Tad tas pagatavojas ļoti ātri.
Uzkoda ir gatava! Ļoti smaržīgi un garšīgi! Šķiet, ka tie ir parastie kāposti, bet garša ir neparasta)) Un no pirmā acu uzmetiena nav īsti skaidrs, kas tas ir.
Lasi vēl: Uzkoda “vienkāršāk nemēdz būt”! Lieliska recepte dažu minūšu laikā!
Bet tas izskatās garšīgi, tāpēc visi to izmēģinās. Mums ļoti garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Īsts pavasaris ienāks Latvijā jau pavisam drīz: laika ziņu eksperts Martins Bergšteins precizē, kad tas varētu notiktby Laura Blūma
- Šī vienkāršā sastāvdaļa izlabos dažas pieļautās kļūdas cepšanas procesāby Anete Vītola
- Tas ilgs līdz ceturtdienai! Latvijas meteoroloģijas centrs nāk klajā ar nopietnu brīdinājumu: dažiem pat iesaka palikt telpāsby Laura Blūma