Ballītēs esot tikai 8 tipu cilvēki, atklāj psihologs. Viss atklājas tajā kā katrs tur dzērienu.

1.Flirtīgā. Kā likums, šī ir sieviete, kas tur glāzi ar nedaudz izplestiem pirkstiem un mēdz pacelt rādītājpirkstu vai mazo pirkstiņu. Jāpievērš uzmanība arī tam, cik augstu glāze ir pacelta – visbiežāk, tas būs dekoltē zonā vai pie sejas. Šādas sievietes mēdz ar pirkstu “nobraukt” pa glāzes maliņu, “spēlēties” ar glāzes kājiņu vai maisīt glāzes saturu.

2. Baumotāja/-s. Pie šī tipa pieder cilvēki, kas dod priekšroku šaurai kompānijai, un šīs kompānijas lokā mīl apspriest citus cilvēkus. Cilvēks, kas pieder pie šī tipa tur glāzi tikai tās sanā, lai būtu vieglāk kontrolēt glāzi un tās saturu, kamēr runāšanas laikā aktīvi žestikulē ar rokām. Šie cilvēki bieži mēdz noliekties uz priekšu un glāzi piespiest pie krūtīm.

3. Jautrītis/-e. Dzīvespriecīgi, sabiedriski cilvēki, kuriem patīk būt uzmanības centrā bieži izvēlas dzert no pudeles. Pudele parasti tiek turēta viegli, ar pāris pirkstiem, pudeles augšpusē. Šie cilvēki taisa mazus malkus, lai nepalaistu garām kādu brīdi sarunā, kur viņi var kaut ko piebilst.

 

 

4.Kautrīgā/-ais. Šis drīzāk ir gadījums, kad cilvēks ir jauniņais kompānijā vai arī nejūtas ērti kompānijā, kurā viņš atrodas. Šādos gadījumos cilvēki tur glāzi ar abām rokām, it kā cenšoties sevi norobežot no pārējiem. Glāze šiem cilvēkiem nekad nav tukša, jo ik pa laikam tiek veikts “glābējmalks” jeb malks dzēriena, lai var paspēt apdomāties, ko atbildēt uz kādu jautājumu, kas tikko uzdots – attiecīgi arī bieži vien šos cilvēkus var redzēt dzeram no salmiņa.

5. “Sniega karaliene”. Šis tips līdzīgi kā pirmais attiecas galvenokārt uz sievietēm. Šīs sievietes ir aukstas, bezemocionālas un nepiekāpīgas – citiem vārdiem sakot, sievietes ar “pokerface” sejas izteiksmi. Viņas ir ieradušās uz ballīti noteiktu mērķu vadītas un attiecīgi nav ieinteresētas komunikācijai vai kādām ballīšu aktivitātēm. Viņas parasti dzer no lielas glāzes, to cieši turot vienā rokā, kuru balsta ar otru roku – šāda poza liecina par to, ka cilvēks grib norobežoties no komunikācijas ar citiem.

6. “Pleibojs”. Šis tips attiecas uz vīriešiem. Šādi vīrieši ir pašpārliecināti, aktīvi. Gatavs savaldzināt un iepazīties. Kā likums, šādi vīrieši dzer no augstas glāzes vai pudeles, tādējādi gribot nodot kādu seksuālu zemtekstu. Šie vīrieši parasti uzturas pie bāra letes, kur ir ļoti ērti kādai dāmai “uzsaukt” dzērienu vai vismaz uzsākt sarunu ar kādu simpātisku sievieti, kamēr bārmenis gatavo viņas dzērienu. Šādi vīrieši parasti tur dzērienu uz letes, ja ir pret to pavērsušies un aiztiek tikai flirtēšanas laikā vai lai padzertos. Savukārt, ja pret leti viņš ir pavērsis muguru, tad dzērienu tur rokā.

 

7.Pašpārliecinātais. Arī šeit, gluži kā iepriekš ar “pleibojiem”, runa iet par vīriešiem. Tie, kuri jūtas pašpārliecināti līdz pat bezkaunīgumam, parasti apsēžas paie galdiņa un aizņem tur visu vietu – atlaižas pret krēsla atzveltni, izpleš kājas plati vai izstiepj tās; arī dzēriens tiek turēts vai pieturēts taisni izstieptā rokā, kas sniedzas teju pār visu galda virsmu. Šādi vīrieši visbiežāk dzer dzērienus no zemām un platām glāzēm vai kausiem, nu vai arī no pudeles.

8.Stilīgais. Arī šajā gadījumā runa iet par vīriešiem. Tie vīrieši, kuri grib mētāt no sevis “krutos”, izvēlas sev visu daudz un lielos izmēros – dažādas un lielas uzkodu porcijas, lielus kausus, lielas glāzes, lielas pudeles. Džerienus šie vīrieši tur tikai un vienīgi vienā rokā, kā zīmi, ka viņi ir fiziski spēcīgi. Tāpat šāda tipa vīrieši nevar nosēdēt mierā un mēdz žestikulēt ar savu dzēriena kausu, glāzi vai pudeli.

 

Lasi vēl: Karstā šokolāde ar “jumtiņu” – ideāls dzēriens aukstiem ziemas vakariem! (+recepte)

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment