Bārmene tiek atlaista, jo viņa esot bijusi nepiedienīgi ģērbta. Šis laikam ir pasaulē “piedienīgākais” bārs!

ASV tematikas bārs Anglijā “Birds and Beers” noliedz, ka ir atlaiduši kādu no bārmeņiem par nepiedienīga apģērba valkāšanu, lai gan meitene vietnē facebook pauda lielu sašutumu par notikušo un šis gadījums kļuva visnotāl virāls.

Keita vietnē facebook atklāj, ka nepiedienīgie komentāri un atlaišanas iemesls ir bijusi viņas izvēle zem krekliņa nevilkt krūšturi. Menedžere esot nostādījusi viņu ultimāta priekšā, sakot, ka vai nu viņa turpmāk zem krekliņa vilks krūšturi vai ari darbā vari nerādīties, Keita jutās ļoti aizvainota par menedžeres kā sievietes aizrādījumu viņai valkāt apģērbu tā kā viņa jūtas ērti un neiejaukšanos, kad viņas brālis izteica Keitai nepiedienīgas piezīmes.

Pie šī ieraksta vietnē facebook cilvēki sadalījās divās grupās – vieni, kas nostājās darba vietas pusē, bet otri, kas nostājās Kietas pusē. Darba vietas pusē esošie norāda, ka Keitai vajadzētu ievērot darba vietas noteiktās prasības par apģērba izvēli, bet tie, kas bija Keitas pusē, aicina Kietu vērsties tiesā, jo tas esot sieviešu tiesību pārkāpums, nemaz nerunājot, ka menedžere pieļauj apmeklētājiem pazemojoši izturēties pret darbiniekiem.

Lasi vēl: Viņš atrada savu mīlestību pazvanot uz numuru, kuru atrada bāra tualetē

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment