Beidzot ir atklāts: kas melo vairāk – vīrieši vai sievietes? Viela pārdomām ikvienam!

ecedcd

Tējas ražotājs ar atbilstošu nosaukumu Honest veicis aptauju par to, kurš ir godīgākais dzimums – vīrieši vai sievietes.

Aptaujā piedalījās vairāk nekā 2100 pieaugušo, un tajā tika izpētīts, kura dzimuma cilvēkiem ir lielāka nosliece uz mazākiem un lielākiem meliem darba, veselības un attiecību jomās.

Tika uzdoti jautājumi, kas saistīti ar dažādām ikdienas situācijām, lai novērtētu abu dzimumu tieksmi tajās sameloties. Aptaujas rezultāti ir diezgan interesanti un daudziem arī pavism negaidīti.

Lai uzzinātu, kādi tie ir, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zaiga</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu. Es tagad skatos pēc papildus ienākumiem, kas gūstami internetā – visādas akcijas no ražotājiem feisbukā, loterijās. Pēdējais hīts, ko esmu atradis uzspēlēt loteriju. Ja iesi caur šo saiti, dabūsi biļeti bez maksas (un es arī vienu tādu pašu – kopā mēs , iespējams, ko vinnēsim – rietumeiropā, atšķirībā no Latvijas, izmaksas ir reālas.
    Protams, ka loterijas organizētājiem tas ir milzīgu peļņu nesošs bizness. Naudu viņi saņem no spēlētājiem. Viss ir precīzi statistiski izrēķināts. Bet šeit ir iespēja viņu formulai likt vienu citu – spēlētāji apvienojas lielās grupās. Laimests katram atsevišķi nebūs miljonos, pat ne desmitos tūkstošu, bet, ja var , nopērkot 5-6-10 biļetes izcelt vairākus tūkstošus, tad tu jau esi plusā. Atgādināšu, ka ne katrā darba vietā tu, ja vien neesi partijām pietuvināts ierēdnis, valsts uzņēmuma padomā vai ar karjeru un brīvību riskējošs pateicību saņēmējs, tu vari saņemt vairākus tūkstošus mēnesī. Sevišķi, ja viss, kas jādara, ir pāris reizes mēnesī pa vakariem jāpasēž pie datora, izvēloties kombinācijas, uz kurām likt. Dalībai spēlētāju grupā var reģistrēties šeit: https://goo.gl/YTcFQ6

Leave a Comment