Bijusī “Miss Maskava”,25 , apprecējusies ar Malaizijas karali, 49; Kleita gan ir brīnumskaista

 

Jaunās dzīves dēļ krievu modele nomainīja vārdu, un vīra dzimtenē viņu sauks par Rihanu. Malaizijas karalis Muhameds V apprecējās ar krievieti Oksanu Vojevodinu. Kāzas pāris esot svinējis piemaskavā, Barvihā.

25 gadus vecā līgava kāzu ceremonijā parādījās baltā kleita, 49 gadus vecais līgavainis izvēlējās tradicionālo tautas tērpu. Svētki notika saskaņā ar musulmaņu valsts tradīcijām, tas ir, bez alkohola un tikai ar halalu. Līgava esot pieņēmusi islāmu, un ieguva arī jaunu vārdu – Rihana.

Tomēr nav skaidri zināms, vai laulība ir noslēgta pēc musulmaņu likumiem. Skaidrs ir tikai tas, ka par Malaizijas karalieni Oksana Vojevodina nekļūs, jo šo titulu var iegūt tikai tad, ja piedzimsti šajā valstī.

Ir vērts piebilst, ka Malaizijas tronis netiek nodots mantojumā pēcnācējiem, un tā jauno īpašnieku izvēlas ik pēc katriem pieciem gadiem. Turklāt šīs valsts karalis nevada valsti, jo faktiski viņa vietā to dara valdība ar premjerministru priekšgalā. Muhamedam V valdīšanas termiņš beigsies 2022. gadā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment