Pētījumi pierāda, ka vīrieši ar bārdu esot vislabākie vīri un draugi

Pabeidzot vidusskolu un pārstājot cīņu ar pūtītēm, daudzi puiši izvēlas audzēt bārdiņu. Un patiešām, kopta bārda var būt ļoti seksīga un nereti tai ir grūti pretoties, raksta medijs vt.co.

Padomā par Krisu Hemsvortu un Šonu Pennu. Viņi nebūtu ne uz pusi tik pievilcīgi bez savas bārdiņas. Patiesībā es domāju, ka lielāka daļa slavenības ar bārdu izskatās labāk (izņēmums gan varētu būt Leonardo di Kaprio). Bet Džeiks Gilenhāls, Džordžs Klūnijs, Žoakins Fēnikss un daudzi citi izskatās lieliski ar nelielu bārdiņu.

Pateicoties jauniem pētījumiem, kurus vadīja Barnabijs Diksons psiholoģijas skolā Kvīnslendas Universitātē, tika noskaidroti iemesli, kāpēc tas tā ir.

Pētījuma rezultāti bija publicēti žurnālā Evolutionary Biology, un tajos tika aplūkota saikne starp vīriešu sejas matiem un to, kā sieviete vērtē vīrieti. Un, izrādās, sievietes daudz biežāk dod priekšroku vīriešiem ar bārdu.

Pētnieki prezentēja  dažādas vīriešu sejas. Tās tika  apstrādātas ar datorgrafiku, lai iegūtu dažādus sejas apmatojuma veidus, sākot no gludas sejas, vai nelieliem bārdas rugājiem, beidzot ar pilnīgu bārdu.

Lasi arī: Bijusī “Miss Maskava”,25 , apprecējusies ar Malaizijas karali, 49; Kleita gan ir brīnumskaista

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (ko tieši saka sievietes, par vīriešiem ar bārdu)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment