Briesmīgi radinieki – par bērna izglābšanu prasa atlīdzību!

Divus gadus veca meitenīte tika atstāta karstā mašīnā, kurā visi logi bija aizvērti. Bet šobrīd viņa ir dzīva tikai pateicoties kādai citai divu bērnu māmiņai, kura riskēja ar savu drošību, lai izglābtu šo bērnu. 

Sāra Oropeza, kurpju veikala menedžere, bija darbā, kad viņas kolēģe ziņoja, ka ārā stāv mašīna, kurā ir atstāts bērns. Dienā, kad karstums bija ļoti spēcīgs, Oropeza izdomāja rīkoties. 

“Kad es paskatījos pa aizmugurējo stiklu, viņa bija noklāta ar sviedriem. Viņa bija palikusi prom savus matus, un sviedri vienkārši tecēja,” tieca Sāra.

Tā kā apkārt nebija neviena iespējamā glābēja, viņa centās izsist stiklu, lai izglābtu bērnu. Sākumā viņa izmantoja skrūvgriezi, pēc tam dzelzs riepu, bet stikls tik un tā neplīsa. Pēc tam viņai sāka palīdzēt vēl viena sieviete, un stiklu izdevās izsist. Oropeza izcēla mazo bērnu no mašīnas. 

“Viņas kurpītes bija slapjas, viņas zeķītes bija slapjas … es vienkārši sāku raudāt,” saka Oropeza. Sniegt palīdzību steidzās ātrā palīdzība, policija nopirka pamperus, lai varētu tos apmainīt. Kad meitenītes, ticams, ka onkulis un tante, nāca meklēt meitenīti, “viņi neizrādīja nekādas emocijas,” saka Oropeza. Vienīgais jautājums, ko viņi uzdeva policijai, bija par to, vai apdrošināšana apmaksās izdauzīto logu. 

 

Šim pārim tika izrakstīts sods par bērna dzīvības apdraudēšanu. Pats pāris ziņoja, ka bērnu nepieskatītu viņi atstājuši tikai uz 4 minūtēm. 

Par laimi, šī stāsta iznākums vismaz no vienas puses ir pozitīvs – meitenīte tika izglābta un viņai tika sniegta palīdzība, tomēr par radinieku gādību gan šeit varētu strīdēties. 

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment