Bumeranga likums darbojas: vīramāte darīja visu, lai šķirtu mani no vīra, bet tagad lūdz pie viņa atgriezties.

Konflikts un šķiršanās

Un tad es paliku stāvoklī. Kad vīramāte uzzināja šo ziņu, viņa sadusmojās, sarīkoja briesmīgu traci un padzina mani no mājām. Un Ivans man teica, ka nav gatavs būt tēvs un pieļāvis lielu kļūdu, kad apprecējās ar mani. Nespēju noticēt, ka tas viss notiek ar mani. Sakravāju mantas un aizbraucu pie mammas, kura, par laimi, mani pieņēma un palīdzēja, kad biju dekrēta atvaļinājumā. Ivans maksāja alimentus, taču atteicās kontaktēties ar meitu. Un vīramāte vispār paziņoja, ka mazbērnu viņai nav. Man bija aizvainojums par bērnu.

Drīz vien izgāju uz darbu, īrēju dzīvokli. Atdevu meitiņu uz bērnudārzu. Un tad man izveidojās personīgā dzīve. Satiku gādīgu, kārtīgu vīrieti. Drīz vien mēs apprecējāmies. Bērns manu jauno vīru sauc par tēti. Mēs ar dzīvesbiedru paņēmām dzīvokli hipotēkā. Mums viss ir kārtībā.

Ivans atkal apprecējās. Tagad viņa mamma dara visu : mazgā grīdu, gatavo, mazgā un gludina drēbes, iet iepirkties. Savukārt jaunā vedekla atskaitās vīramātei un nemitīgi izsaka neapmierinātību. Lūk, kā darbojas bumeranga likums. Nesen vīramāte man zvanīja. Lūdzu piedošanu, pierunāju izlīgt ar viņas dēlu. Bet es teicu, ka ir par vēlu. Mums ar Ivanu tagad ir citas ģimenes, lai viņš tagad dzīvo tā, kā grib. Un lūdza vīramātei un viņas dēlam vairs nezvanīt un likt mani mierā.

Lasi vēl: Ar to apstrādājiet ķiplokus jūnijā, lai tie nedzeltē, nesaslimtu un izaugtu dūres lielumā.

Izstāstīju šo stāstu, lai katrs atcerētos, ka nedrīkst darīt pāri apkārtējiem. Ļaunums, ko cilvēks dara, agri vai vēlu atgriežas pie viņa ar bumerangu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment