Burts M uz plaukstas. Stingrs liktenis vai veiksmes zīme?

1. Laimes zīme.

Cilvēki ar burtu M var sasniegt lielus augstumus, panākumus karjerā, biznesā un pašrealizēšanā. Augstāki spēki viņiem palīdz, jo dziļāka un skaidrāka ir likteņa līnija, jo vieglāka ir attīstība. Bet medaļas otra puse ir tā, ka tā ir stingra riesta. Ja sekojat tam un “uzminēsiet” jomu, par kuru tā ir atbildīga, tad jūs gaida veiksme, bagātība un atziņa. Ja jūs to neievērosit, tad gaida problēmas.

2. Stingra predestinācija.

Nemainīgā dziļā likteņa līnija vedīs jūs pa konkrētu likteņa līnijas ceļu, solis pa kreisi, solis pa labi un viss. Ja mēģināsi izkļūt no šīs riestas vai arī izkļūsi, panākumu nebūs, nekas neizdosies, mūžīgi sevis un darba meklējumi.

Piemēram, jums vajadzētu būt iesaistītam ezoterikā un maģijā, par to ir atbildīga jūsu likteņa līnija pie burta M (pieņemsim, ka tas var būt atbildīgs par dažādām jomām, šis ir piemērs), un jūs esat iesaistīts pārdošanā vai datoros. Un kas notiek? jūs nevarat sasniegt panākumus, nav gandarījuma no darba, jūs pastāvīgi meklējat sevi, jūs neesat apmierināts ar ienākumiem, dzīvē ir problēmas. Un tas viss tāpēc, ka tu neej savu ceļu, nepareizo ceļu.

Cilvēkiem, kuriem nav burta M, dzīvē nav tik strikta likteņa, varbūt noteiktos dzīves posmos, bet ne visas dzīves garumā.

4 izcili banānu miziņu mēslojuma veidi istabas augiem. Augi priecēs ar skaistu ziedēšanu

Gadās arī tā, ka pa kreisi ir burts M, bet pa labi tā vairs nav. Tas liek domāt, ka cilvēks ar lielu gribasspēku vai nu kaut ko ir izdarījis nepareizi, jāskatās uz rokām, vai līnijas ir mainījušās uz labo vai slikto pusi.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kas piedzīvos finansiālus panākumus no 2024. gada aprīļa vidus: Tamāras Globas viedoklis

Tāpēc jums ir jāpriecājas internetā, ieraugot burtu M. Bet manā praksē gandrīz visiem, kas man rakstīja pa e-pastu, ka viņiem ir burts M, patiesībā nav M burta. No tiem, kuriem ir, 90 procenti nav bagāti, nav slaveni un nevar saukt savu dzīvi par veiksmīgu. Un tikai 10 procenti ar burtu M var lepoties, ka ir iekrituši tajā ļoti laimīgajā riestā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment