Būsiet pārsteigti par XIX gadsimta seksa ieteikumiem. Ārprāts!

Sekss uz kāpnēm

Nekādā gadījumā nedrīkstēja nodarboties ar seksu uz kāpnēm, jo šādi ieņemts bērniņš, visticamāk, piedzimtu ar šķību mugurkaulu.

Orgasms un bērna raksturs

Francūzis Jūdžins Beklars savā grāmatā par psiholoģiju mēdza teikt šādi: bērns būs līdzīgs visvairāk tam vecākam, kurš ieņemšanas brīdī izjutīs visstiprāko orgasmu. Tas, protams, ir smieklīgi.

Kukurūzas pārslas un masturbācija

Jūs noteikti jautāsiet – kāds šīm abām lietām sakars? Izrādījās, ka vistiešākais: presētās kukurūzas pārslas spēja samazināt seksuālo tieksmi, tas nozīmē, ka arī masturbācijas vēlme samazinājās. Interesants ir arī fakts, ka tas attiecās tikai uz vīriešiem.

 

Bērna ieņemšanas brīdī nedrīkst šķaudīt

Vienā no sievietēm paredzētajām grāmatām tika teikts šādi: “Pēc seksuālā akta sieviete nedrīkst runāt, klepot vai šķaudīt, jo tas apgrūtina apaugļošanos procesu.” Labi, ka vismaz elpot bija atļauts!

Kaislīgs sekss un kroplīgi bērni

Tas esot bijis savdabīgs veids, kā ietekmēt gēnus. Īsāk sakot – ja vēlaties, lai jūsu bērni būtu skaisti, atdoties savam partnerim vajadzēja ar vislielāko kaisli. Svarīgi: ja ar seksu nodarbojās brīdī, kad cilvēks bija ļoti noguris, tad bērni noteikti dzima neglīti.

Nenodarbojies ar seksu ar savu vīru

Ir grūti iedomāties vēl absurdāku ieteikumu. Noskaidrosim, kas zem šī visa slēpjas. Kāda ļoti pašpārliecināta dāma vienā grāmatā raksta – gan sievām, gan jaunajām līgavām sniegt savam vīram baudu pēc iespējas mazāk, lai nepārvērstu savu laulību par pretīgām orģijām.

 Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Sekss tumsā

Šī pati dāma teica, ka seksam jānorit pilnīgā tumsā, ja jau vīrs esot tik ļoti nepacietīgs. Tas bija saistīts ar to, ka brīdī, kad vīrs centīsies nokļūt pie savas sievas, viņš noteikti paspēs kaut kur savainoties. Tas var kļūt par iemeslu, kādēļ nākas atteikt baudas sniegšanu.

Grūtniecība un jāšana ar zirgu

Tas pats francūzis Beklars iesaka dienu pirms seksa jāt ar zirgu, jo tas varot palīdzēt izvairīties no nevēlamas grūtniecības. Ja gadījumā nav iespējams nekur dabūt zirgu, tad tādu pašu iedarbību var sniegt arī traka deja uzreiz pēc dzimumakta.

Uzmanību – orgasms!

Runa ir par to, ka sieva varēja atteikt savam vīram seksu, ja netika izjusts vienlaicīgs orgasms. Īsti jau nevar saprast, kad tad īsti to var noskaidrot, ja ne seksa laikā.

Vējš uzpūta

Tajos laikos uzskatīja, ka bērna ieņemšana ir lielā mērā atkarīga no vēja virziena. Ja vējš pūta no ziemeļiem, tas nozīmēja, ka bērns būs daudz stiprāks nekā tad, ja vējš pūstu no austrumiem. Īsāk sakot – ticēja visādiem murgiem!

Priecē fakts, ka nekas tāds netiek ievērots mūdienās un tolaik arī to īsti neievēroja. Ja mūsu senči to būtu ņēmuši vērā, tad pasaulē būtu daudz mazāk cilvēku. 

 Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment