Čehijas prezidents par musulmaņiem pasaka to, ko domā daudzi Eiropā…

“Rietumeiropas valstu pieredze ar geto rajoniem un nošķirtām kopienām rāda, ka musulmaņu integrācija ir praktiski neiespējama,” viņš uzskata.

“Lai viņi piekopj savu kultūru savās valstīs, bet lai to neved uz Eiropu, citādi notiks tas pats, kas Ķelnē,” viņš piebilst, atsaucoties uz masu uzbrukumiem sievietēm gan Vācijā, gan citviet.

Zemans norāda, ka “integrācija ir iespējama līdzīgām kultūrām, un līdzības var atšķirties”. Kā piemēru viņš min vjetnamiešu un ukraiņu veiksmīgo integrāciju čehu sabiedrībā.

71 gadu vecais prezidents ir kreisā spārna politiķis un pirmais tieši ievēlētais prezidents Čehijas Republikā.

Janvāra sākumā Zemans apgalvoja, ka imigrantu masveida pieplūdumu Eiropā īsteno Ēģiptes Musulmaņu brālība, kas to finansē ar vairāku valstu naudu, un tas tiek darīts ar mērķi “pakāpeniski pārņemt varu pār Eiropu”.

Pēc tam sekoja pretrunīgi apgalvojumi, apvainojot bēgļus un migrantus, ka, šķērsojot Vidusjūru, viņi riskē ar savu bērnu dzīvībām, lai viņus izmantotu droša patvēruma iegūšanai ES.

Zemans uzskata, ka “Viņi [bērni] kalpo kā dzīvais vairogs vīriešiem ar iPhone tālruņiem, lai attaisnotu imigrācijas vilni.”

“Tie, kas slēpjas aiz bērniem, manuprāt, nav pelnījuši nekādu līdzjūtību. Viņi ved bērnus gumijas laivās, zinot, ka viņi var noslīkt.”

Pagājušā gada nogalē Zemans bēgļu ieplūšanu nosauca par “organizētu iebrukumu”, aicinot jaunos irākiešu un sīriešu vīriešus pretoties Islāma valstij nevis bēgt prom.

ANO bēgļu aģentūras dati liecina, ka 2015. gadā Eiropā ieradās vairāk nekā viens miljons imigrantu, un vairums no tiem bija Afganistānas, Irākas un Sīrijas pilsoņi, kas bēg no kara un vardarbības.

Tomēr tikai nedaudz patvēruma meklētāju ir izvēlējušies palikt Čehijas Republikā – ES valstī, kas ir NATO dalībvalsts ar 10,5 miljoniem iedzīvotāju. Lielākā daļa dodas uz turīgo Vāciju un citām Rietumeiropas valstīm.

Statistikas dati, kas publicēti pagājušā gada jūlijā, liecina, ka Čehijā dzīvo aptuveni 3 100 bēgļu, bet tikai 409 cilvēki lūguši patvērumu šajā valstī.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pilnīgi piekrītu Čehijas prezidenta teiktajam…un liek brīnīties acīm redzamais, kas tam visam seko un sekos….cilvēku daļa ir tik aprobežota vai vienkārši negrib redzēt paredzamo bēgļu jautājumā iznākumu. Bēglis var būt sieviete ar MAZIEM bērniem un nevis jauni spēkpilni vīrieši! Kuru nolūks ir pavisam cits ierodoties ES…nu ne jau mierīga līdzās pastāvēšana mums.

  • <cite class="fn">dace</cite>

    Cehijas prezidents runā mūsu vārdā un vismaz atklāti pasaka par ko mēs varam runāt bet mūs jau neviens negrib dzirdēt

  • <cite class="fn">mja</cite>

    Ja ar integraciju doma apgerbu un atteiksanos no savas identitates tad vinam ir taisniba. Tomer daudzi musulmani strada nrmalu darbu,maksa nodoklus ka visi citi un kada kuram dala ko sis cilveks pieludz vai kads ir vina apgerbs?

    • <cite class="fn">aha, aha</cite>

      Katrs cilvēks, kurš kaut vai reizi nedēļā pārlaiž skatienu ziņām ļoti labi redz un saprot, ka liela daļa musulmaņu teroristu “strādā normālu darbu un maksā nodokļus”, gan savās Arābijās, gan ASV vai Eiropā, līdz pēkšņi vienā dienā nosit pēc iespējas vairāk nevainīgu cilvēku TIKAI un VIENĪGI dēļ tā, kam viņš tic un ko viņš pielūdz. Vai kaut viens latviešu kristietis vai ateists ir apšāvis kaut 20 cilvēkus Parīzes ielās? Cik poļi reliģiskie radikāļi ir uzspridzinājuši kādu kuģi vai lidmašīnu? Nulle, nekas tāds nenotiek, jo tikai islāms ir fašistisku psihopātu “reliģija”, faktiski politiskas kontroles mehānisms, kas savā paštaisnumā un zvērīgumā aizbildinās ar augstākiem spēkiem.

      • <cite class="fn">Anonīms</cite>

        Par krusta kariem neko neesi dzirdējis?! Vismežonīgākais genocīds. Arī 2. pasaules karš – fašistiskās zvērības notika kristiešu dieva vārdā – katram kareivim uz jostas sprādzes bija rakstīts – dievs ir ar mums! Un kas notiek Ukrainā – krievu pareizticīgo kristiešu armija apšauj ukraiņu pareizticīgos. Vai muslimi ir labāki vai sliktāki? Nē! Tādi paši reliģijas sazombēti briesmoņi. Eiropā mītošie muslimi taisnojas, ka Korānā tādas zvērības nav paredzētas, ka tās esot mācības izkropļojumi. Blēņas! Tieciet paši ar savu reliģiju galā bez izvairīšanās un taisnošanās, un tad mēs paskatīsimies, vai var ar jums ielaisties. Gan judo/kristietība, gan islams ir sveši baltu tautām.

        • <cite class="fn">autopilots</cite>

          Atšķirība ir tā, ka Krusta kari bija +/- 500 gadus atpakaļ, kā arī Vācijas toreizējās valdības galva bija tendēta uz vienas, patiesās rases esamību, kā mēdz sacīt – viņam nebija “pilns rublis”

          Šodienas eiropieši ir pietiekami attīstīti, lai šādas kļūdas vairs nepieļautu/neatkārtotu. Tas nozīmē, ka, ja mūsu virzienā strauji virzās kāds kurš to vēl nesaprot – piedodiet man, bet sūtiet tos suņus atpakaļ.

          Citējot Anonymous: “[..]Bēglis var būt sieviete ar MAZIEM bērniem un nevis jauni spēkpilni vīrieši![..]”

          • <cite class="fn">Anonīms</cite>

            nupat \tcerejos psrs laikos kara ar afganiem gaja boja jauni zeni,kas dieneja psrs armija.vai tagad nav kaut kas lidzigs.visiem citiem ir jaiet karot pret muslimiem,kamer 1000000 jauni viriesi taja laika varos un piesmies to zenu sievietes un meitenes.SOS

  • <cite class="fn">anonim..</cite>

    Americans are to blame for the immigrants come to the US

  • <cite class="fn">tante</cite>

    cepuri nost vinam ka nenobijās pateikt taisnibu visai pasaulei acis,pilnibā piekritu vinam!!!

  • <cite class="fn">Edvīns</cite>

    mūsu prezidents. atbalstam !

  • <cite class="fn">Agita</cite>

    Tā nav naida kurināšana…naida kurināšana ir pats fakts kā tāds – ES ir sadalīta divās daļās un ne jau Čehijas prezidents to izdarīja….

Leave a Comment