Cik lielisks būs Pūķa gads: Astroloģiskā prognoze visām zodiaka zīmēm

 

Svari

Šis gads jums būs ne mazāk grūts, visas jūsu dzīves jomas tiks atjaunotas. Daudz kas būs jāsāk no jauna; gada vidus šķitīs stabilitātes laiks, bet pārlaicīgums var novest pie apātijas. Nepadodies priekšlaicīgi. Līdz gada beigām iespējamas pārcelšanās un izmaiņas aktivitātēs, taču vienmēr blakus būs cilvēki, kas atbalstīs. Padoms: neslieties depresijā.

Skorpions

Gada sākums jums būs kustībā. Jaunajā gadā jums atvērsies daudzi ceļi. Ja tavā dzīvē bija nepabeigti konflikti vai citas situācijas, 2024. gads visu noliks savās vietās.

Strēlnieks

Gads tev sāksies ar savu personīgo robežu un interešu aizstāvību. Vajag atpūsties un padomāt par notiekošo. Gada vidus paies komunikācijā ar jauniem cilvēkiem un zudušās stabilitātes meklējumiem. Gada beigās iespējami negaidīti finanšu ieņēmumi. Padoms: 2024. gadā jums jāparāda savs potenciāls.

Mežāzis

Gada sākums būs ļoti proaktīvs, kustību un darbību piepildīts. Jūsu emocionālais stāvoklis atstāj daudz ko vēlēties, jūs gaida zaudējumi un asaras, taču neuztraucieties, šis periods ātri beigsies. Padoms: neļaujiet citiem cilvēkiem aptumšot jūsu spriedumu un neuztver lietas personīgi.

Ūdensvīrs

Gada sākums var šķist skrējiens laimes sasniegšanai. Jums vajadzētu pārskatīt savus savtīgos ideālus un padomāt par apkārtējiem. Jūsu ambīciju dēļ jūs varat palaist garām svarīgus dzīves notikumus. Gada vidus būs emocionāli ļoti nogurdinošs. Padoms: pievērsiet uzmanību gaisa zīmēm (Ūdensvīrs, Dvīņi un Svari) savā vidē.

Zivis

Gada sākums būs mainīgs, bet mīlīgs, silts un mājīgs. Gada vidus vēsta par jaunu īpašību meklējumiem sevī. Esiet uzmanīgi un rūpējieties par savu veselību.

Lasi vēl: Visu zodiaka zīmju mīlestības saderība: prognoze no Tamāras Globas

Gada beigas liks jums atvērt jaunus apvāršņus un sākt virzīties uz saviem mērķiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment