Visu zodiaka zīmju mīlestības saderība: prognoze no Tamāras Globas

Uzzini, savu mīlestības saderību ar katru zodiaka zīmi.

Auns – Auns

Šīs attiecības ir pilnīgi nestabilas. Partneri ir mūžīgā konfrontācijā viens ar otru. Bet tomēr šādas arodbiedrības ir diezgan reti sastopamas un ātri izjūk.

Auns – Vērsis

Attiecības ir iespējamas, ja sieviete tajās ir Vērsis. Turklāt Vērsim būs jāpakļaujas Aunam un jāsamierinās ar to, ka Auns būs vadībā. Visa dzīve būs atkarīga no Vērša. Šīs attiecības ir sarežģītas, jo konfrontācija var kļūt atklāta.

Auns – Dvīņi

Šīs attiecības sākumā ir lieliskas. Partneri mudina viens otru uzņemties dažādus piedzīvojumus. Bet ģimenes dzīvē viņi labi saprotas. Kopā viņi var visu pamest un doties uz pasaules galiem. Jo ilgāk viņi dzīvo kopā, jo stiprākas ir viņu attiecības.

Auns – Vēzis

Šī ir sarežģīta savienība. Sākumā Vēzi pārsteidz Auna neatlaidība un karstais raksturs, bet pēc tam tas sāk kaitināt. Savukārt Auns saskaras ar Vēža skarbumu un emocionalitāti. Vēzis nebūs atklāts pret Aunu. Bet, ja šo zīmju pārstāvji ir netipiski, tad ir iespējama alianse.

Auns – Lauva

Attiecības ir sarežģītas, bet dinamiskas. Šajā pārī mīlestība ir kā spēle. Partneri ir impulsīvi un spēj ātri pieņemt lēmumus. Kā likums, viņiem izdodas izveidot brīnišķīgu radošo tandēmu.

Auns – Jaunava

Šīs pazīmes reti savienojas. Jaunava nevar pieņemt Auna ugunīgo enerģiju. Turklāt Aunam var nepatikt Jaunavas aukstums un apdomība. Savienība var ātri beigties, vai arī partneri dzīvos kopā kā svešinieki.

Auns – Svari

Partneru starpā uzreiz rodas kaislība, jo tie ir pilnīgi pretēji temperamentā. Tomēr šīs attiecības, visticamāk, nebūs ilgstošas. Tajā pašā laikā, ja Svari var ielikt Aunu stingrās robežās, tad iespējama ilgstoša partnerība.

Auns – Skorpions

Šīs attiecības ir sarežģītas galvenokārt Aunam, jo ​​Skorpions būs morāli spēcīgāks. Šī iemesla dēļ Aunam var rasties bailes un pat kompleksi. Skorpions var izmest negatīvismu attiecībā uz Aunu. Tajā pašā laikā Auns var piedzīvot globālas rakstura pārvērtības, ja pārī joprojām valda mīlestība.

Auns – Strēlnieks

Absolūtais līderis šajās attiecībās būs Strēlnieks. Viņš var kļūt par lielisku Auna mentoru. Pārī valda savstarpēja sapratne. Partneri saprot viens otru un nepārkāpj viens otra personīgās robežas. Jo vairāk viņi strīdas, jo vairāk viņi interesējas viens par otru.

Auns – Mežāzis

Šī ir sarežģīta savienība. Partneri jūt vientulību, pat ja viņi atrodas tuvumā. Mežāzis vēlēsies pārņemt varu pār Aunu un piešķirt savām emocijām pilnīgi cienīgu formu. Ir iespējamas ilgstošas ​​attiecības, bet Auns tajās cieš, viņš vienkārši zaudē savu gribu.

Auns – Ūdensvīrs

Šīs attiecības ir brīnišķīgas. Ūdensvīrs nav pieradis sēdēt uz vietas, tāpat kā Auns, un arī vienmēr meklē kaut ko jaunu. Šajā savienībā partneriem paveras jaunas perspektīvas, kopā viņi aug radoši, garīgi un intelektuāli.

Auns – Zivis

Šīs attiecības ir nedaudz dīvainas un pat sarežģītas. Bet tie joprojām notiek bieži. Tie bieži rodas, pamatojoties uz partneru kopīgo reliģiju, uzskatiem un vaļaspriekiem.

Vērsis – Vērsis

Arodbiedrība ir ārkārtīgi reta. Laulātajiem ir grūti saprast, ka viņu temperaments ir līdzīgs. Attiecības attīstās ilgi un sāpīgi. Partneri baidās pazaudēt viens otru, taču tajā pašā laikā viņi ir spītīgi un nevēlas iet uz kompromisiem.

Vērsis – Dvīņi

Attiecības ir sarežģītas un grūti saprotamas, taču alianses ir izplatītas. Dvīņi nekad nespēs līdz galam saprast Vērsi. Vērsim patīk partnera sabiedriskums un inteliģence. Dvīņus pārsteidz Vērša pastāvība un fundamentālā daba. Tomēr greizsirdība var būt šķērslis laimei.

Vērsis – Vēzis

Šādas mīlestības attiecības ir izplatītas. Vēzis vienkārši inficē Vērsi ar savu tieksmi pēc mistikas un nezināmā. Viņiem patīk kopā veikt mājas darbus. audzināt bērnus. Vērsis nelaiž vaļā Vēzi, lai gan reizēm ir ātrs. Vēzis priecājas par Vērša spēju organizēt ikdienas dzīvi.

Vērsis – Lauva

Šīs ir kaislīgas attiecības. Vērsim patīk Lauvas varenība, tāpēc viņš turas pie attiecībām. Lauva ir jāpielūdz. Pamazām Vērsis kļūst neapmierināts ar partnera demonstrativitāti. Pamazām šīs attiecības vienkārši sevi izsmels.

Vērsis – Jaunava

Šī ir brīnišķīga un laimīga savienība. Partneri zina, kā vadīt mājsaimniecību, ir apdomīgi un saprātīgi. Jaunava ir gatava piekāpties Vērsim, viņai patīk viņa pieeja dzīvei. Kopā viņi cenšas uzkrāt pēc iespējas vairāk materiālo resursu. Ja viņiem ir bērni, viņi, visticamāk, nepametīs viens otru.

Vērsis – Svari

Šo attiecību sākumā starp partneriem valda harmonija un savstarpēja sapratne. Tomēr kairinājums pakāpeniski palielinās. Vērsim nepatīk Svaru pedantisms. Pārmetumu skaits ar gadiem aug. Bet tikai kopīgs darbs vai sociālais statuss var viņus noturēt kopā.

Vērsis – Skorpions

Arodbiedrība ir reta. Attiecības ir lieliskas tikai sākumā. Starp citu, partneri var saplūst un atšķirties vairākas reizes, līdz viņu emocionālais potenciāls ir izsmelts.

Vērsis – Strēlnieks

Pie šī rakstāmgalda reti valda savstarpēja sapratne un labklājība. Strēlnieks ir pieradis diktēt savus noteikumus. Parasti tās ir ērtību attiecības.

Vērsis – Mežāzis

Šī ir brīnišķīga savienība. Partneriem ir lieliska saderība burtiski visā. Tieši Mežāzis pārvaldīs attiecības. Bet Vērsim tas ne vienmēr patīk. Mežāzis var radīt tikai ilūziju par partnera brīvības došanu. Attiecības ilgs ilgi, ja Mežāzis attīstīsies garīgi.

Vērsis – Ūdensvīrs

Attiecības ir grūtas un sarežģītas abiem partneriem. Ūdensvīram patīk Vērša taupība, taču viņš dod priekšroku neatkarībai. Ūdensvīram ir vajadzīgas mājas, kur periodiski ierasties. Attiecībās ar regulāriem intervāliem valda gan aukstums, gan karstums, tāpēc diez vai tās turpināsies ilgi.

Vērsis – Zivis

Ārēji arodbiedrība ir ļoti pārtikusi. Taču Zivis var nokaitināt Vērša rupjības.

Lasi vēl: Ko darīt 2024. gadā, lai būtu daudz naudas: eksperta padoms

Attiecības turpināsies ilgi, ja Vērsis izrādīs pacietību un gudrību.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment