Visu zodiaka zīmju mīlestības saderība: prognoze no Tamāras Globas

Dvīņi – Dvīņi

Šīs alianses pamatā parasti ir draudzība. Attiecībās valda pilnīga brīvība, jo partneri pilnībā saprot viens otru. Bet viņi ne vienmēr sasniedz laimi.

Dvīņi – Vēzis

Dvīņi ir Vēžu pavedinātāji. Starp zīmēm ir maģiska pievilcība. Viņi ir ieinteresēti pavadīt laiku kopā. Attiecības var būt ilgstošas, ja tajās ir kāds brīvības un viegluma elements. Un Vēzis to praktiski nevar nodrošināt.

Dvīņi – Lauva

Dvīņus uzreiz aizrauj Lauvas. Lauvām patīk viņu sabiedriskums un vieglums. Pamazām pārim izveidojas spēcīgas attiecības. Pēc kāda laika viņi var kļūt piesātināti. Attiecības ilgs, ja abi pratīs piekāpties un piedot.

Dvīņi – Jaunava

Zīmēm ir viens lineāls. Bet Merkurs izpaužas viņu raksturā dažādos veidos. Viņiem patīk pavadīt laiku vienam ar otru, taču pamazām kļūst grūti ļauties un piedot. Laulības labklājības pamatā ir Jaunavas pacietība un apdomība.

Dvīņi – Svari

Svarus droši var saukt par ideālu pāri Dvīņiem. Attiecībās valda harmonija un kārtība. Ir lieliski, ja partnerus saista kopīgas aktivitātes. Šeit dominē Svari, jo viņi slepus pārvalda Dvīņus.

Dvīņi – Skorpions

Attiecības ir neticami sarežģītas un neskaidras. Skorpions nevar saprast Dvīņus, jo viņam trūkst viegluma. Dvīņi pakļauj Skorpionu, un, kad viņš to saprot, viņam sākas ciešanas.

Dvīņi – Strēlnieks

Šīs attiecības ir reti sastopamas. Parasti to pamatā ir prātīgs aprēķins. Partneriem pie tiem pastāvīgi jāstrādā. Attiecības ir jāatjaunina. Bet tieši šī savienība dod garīgo attīstību.

Dvīņi – Mežāzis

Šīs attiecības ir reti sastopamas. Mežāzim patīk Dvīņu noslēpums, un viņus interesē, kāpēc Mežāzis ir tik nepieejams un noslēpumains. Šādas attiecības ātri beidzas, un, ja tās ilgst ilgu laiku, tad Mežāzis tās valda.

Dvīņi – Zivis

Zivis ir īsti intelektuāļi, un Dvīņiem tas ļoti patīk. Viņu attiecības ir grūti saprast, bet patiesībā tā ir lieliska prāta spēle. Diez vai savienība būs ilga, jo Dvīņiem nav raksturīga noturība, ko Zivis nekad nepiedos.

Vēzis – Vēzis

Šādas attiecības notiek bieži. Vēži meklē savējos. Šādās savienībās ir daudz emociju un skandālu, bet partneri viens otram piedod. Parasti starp partneriem ir liela vecuma atšķirība.

Vēzis – Lauva

Šīs attiecības ir interesantas, taču laulībai pilnīgi nepiemērotas. Lauvām patīk Vēža jūtīgums un attapība, taču ilgstošā savienībā viņiem būs grūti pielāgoties vienam otram. Attiecības ilgs ilgi, ja abi partneri būs saticīgi un sāks garīgi attīstīties.

Vēzis – Jaunava

Tās ir brīnišķīgas attiecības. Partneri lieliski saprot viens otru. Jaunava ir pielaidīga pret Vēža kaprīzēm un dod viņam iespēju kļūdīties. Vēzim patīk Jaunavas mierīgums un racionalitāte.

Vēzis – Svari

Šādas attiecības var darboties, ja Svari ir pacietīgi un uzņemas atbildību par Vēzi. Attiecības būs veiksmīgas, ja partneriem nebūs nepieciešami materiālie resursi. Bet tomēr starp viņiem ir grūti izskaidrojams attālums.

Vēzis – Skorpions

Šī savienība vairs nav ģimene, bet mīlestība. Vēzis nevarēs ilgi izturēt Skorpiona kontroli, taču viņam patīk viņa spēks un inteliģence. Tajā pašā laikā Skorpions neko nevar darīt ar partnera mainīgumu. Lai gan tie viegli saplūst.

Vēzis – Strēlnieks

Šī savienība notiek bieži. Attiecībās ir daudz dažādu emociju, ir aizvainojums, sajūsma un vilšanās. Strēlnieks nekad nespēs aptvert Vēža būtību, lai gan vienmēr centīsies to darīt.

Vēzis – Mežāzis

Šādas attiecības ir reti sastopamas, taču tās ir problēmu pilnas. Šo zīmju pārstāvji ir pilnīgi nesaderīgi. Mežāzis vienmēr cenšas iedzīt Vēzi kaut kādā ietvarā un noteikumos. Bet nekas un neviens nevar izlabot Vēzi. Rezultātā konflikti ievelkas un mīlestība kļūst par atklātu agresiju.

Vēzis – Ūdensvīrs

Šīs attiecības ir izplatītas, lai gan tās ir trakas un vienlaikus sarežģītas. Partneri piedzīvo neizskaidrojamu pievilcību. Vēzis mēģina savaldzināt un noturēt Ūdensvīru, bet viņš tomēr aiziet. Šīs attiecības tiek iznīcinātas, un tad sākas no jauna.

Vēzis – Zivis

Vēžus vienmēr piesaista Zivju zīmju mistika un iekšējais spēks. Viņi to uzskata par iedvesmu. Pārim ir lieliska garīgā saderība. Viņi saprot viens otru, bet ne vienmēr var samierināties ar garastāvokļa svārstībām. Ģimenes dzīvē vismaz viens partneris ir spiests pārkāpt sev pāri.

Lauva – Lauva

Attiecības ir reti, bet mīlestība starp vienas zīmes pārstāvjiem notiek. Šī ir lieliska radošā savienība. Viņi dzemdē brīnišķīgus bērnus vai sagādā viņiem vilšanos.

Lauva – Jaunava

Partneri patiesi nesaprot viens otru. Sākumā attiecības viņiem patīk, bet tad Jaunava Lauvā sāk pamanīt virkni trūkumu. Pēc tam starp viņiem rodas naids un naids. Laimīga savienība ir iespējama, ja partneri ir radoši un netipiski.

Lauva – Svari

Šī savienība ir harmoniska visos aspektos. Laulībā viņus gaida stabilitāte un laime.

Lauva – Skorpions

Abiem partneriem ir neticami spēcīga enerģija. Šī iemesla dēļ starp viņiem rodas spēcīga aizraušanās. Tomēr viņi nespēs ilgi uzturēties pastāvīgā spriedzē. Galu galā katrs dzīvo savas intereses un savu dzīvi.

Lauva – Strēlnieks

Šādas attiecības balstās uz savstarpēju cieņu, uzticību un līdzīgu pasaules uzskatu. Partneriem patīk azarts un piedzīvojumi. Kopā viņi var ne tikai labi pavadīt laiku, bet arī iesaistīties radošumā.

Lauva – Mežāzis

Šīs attiecības ir sarežģītas, bet tās var būt. Mežāzis Lauvu bieži pasniedz kā kaut ko citu, nevis to, kas viņš patiesībā ir. Pēc tam nāk vilšanās. Lauvu pamazām sāk kaitināt Mežāža tiešums un konservatīvisms.

Lauva – Ūdensvīrs

Attiecību sākumā partneri ir traki viens pēc otra. Bet, kad viņi saprot, ka viņiem nav nekā kopīga, viņi šķiras.

Lasi vēl: “Noķers laimes putnu”: 2024. gada janvāra otrajā dekādē jaunas uzvaras sasniegs 3 ķīniešu horoskopa pārstāvji

Lauva mīl uzmanību. Ūdensvīrs neizceļas kā indivīds, bet cenšas palikt malā. Attiecības ir iespējamas tikai ar augstu garīgo attīstību.

 

Šķir trešo lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment