Cik lielisks būs Pūķa gads: Astroloģiskā prognoze visām zodiaka zīmēm

2024. gada enerģija būs ļoti neparedzama, īpaši ūdens zīmēm. Matvejs Belozerovs pastāstīja, kas zvaigžņu zīmes sagaida Pūķa gadā.

Auns

2024. gadā jūs sagaida veiksme daudzās dzīves jomās. Jūs atradīsiet kaut ko tādu, kas jūs iepriecinās un sagādās jums prieku. Gads iesāksies ar pozitīviem notikumiem. 2024. gada vidū jūs gaida ceļojumi, kas radīs šķēršļus ceļā, bet jūs tiksiet galā ar šķēršļiem, kas rodas. Gada beigas būs ģimenes laiks. Vientuļie zodiaka zīmes pārstāvji, visticamāk, saņems piedāvājumu vai satiks jaunu romantisku interesi. Neaizmirstiet par saviem radiniekiem. Padoms: pieradiniet savu iekšējo zvēru un pievērsiet uzmanību zīmēm, kas ir jums visapkārt.

Vērsis

Gada sākums būs emocionāls laiks. Tas var izraisīt stagnāciju biznesā. Gada vidū būsi pieķēries finanšu sektoram, tas var novest pie strīdiem un vientulības. Padoms: tiecieties pēc sava sapņa, neskatoties uz apkārtni un šķēršļiem, kas rodas.

Dvīņi

Gada sākumu raksturos materiālā labklājība, ievērojami finansiālie ienākumi jūs gaida 2023. gada beigās. Nepaies ilgs laiks, līdz tavs sapnis piepildīsies. Gada vidū no uzņēmīga līdera stāvokļa pāriesiet uz domātāja stāvokli. Lai gūtu panākumus, jums ir jāapstrādā un jāpārdomā sava pieredze. Padoms: neesiet piesardzīgs. Izdariet izvēli par labu aktīvām darbībām, kas nesīs patiesu laimi, nevis tikai materiālu labumu.

Vēzis

Ūdens zīme, kuru vairāk nekā citus ietekmēs šī gada enerģija. Gada sākums var šķist drīzāk iznīcības, nevis radīšanas laiks. Izprotiet savu apkārtni, pārdomājiet dažus savienojumus. Gada vidus paredz pārmaiņas tavā dzīvē un pārcelšanās, kā arī jaunu sākumu. Padoms: beidziet likt sevi prostrācijas stāvoklī.

Lauva

Gada sākums paies gaidās, iespējamas veselības problēmas. Gada nogale būs romantikas piepildīta. Gada vidū mēs sagaidām, ka jums būs daudz darba, kas nesīs finansiālu labklājību. Darbs pie sevis arī kļūs par nākamā gada neatņemamu sastāvdaļu. Padoms: esiet informēts par savu apkārtni un savu veselību.

Jaunava

Jaunais gads tev būs grūts, pirmām kārtām attiecībās ar ģimeni, kam būs kaut kas jāpierāda un jāaizstāv sevi. Jūsu emocionālais fons slikti ietekmēs jūsu garīgo veselību.

Lasi vēl: Naudas upes sāks plūst šo zodiaka zīmju kabatās: kam paveiksies garajā gadā – Visums būs labvēlīgs

Padoms: mēģiniet mainīt savu attieksmi pret apkārtējo pasauli, atpūtieties un rūpējieties par sevi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment