Šodien gatavoju gardu biezpiena sacepumu gluži kā bērnudārzā. Saskaņā ar šo recepti pēc atdzesēšanas tas daudz nekrīt, vienmēr ir maigs, gaisīgs un pūkains.
Labs brokastu variants visai ģimenei, un sacepumu recepte nemaz nav sarežģīta.
Sastāvdaļas:
biezpiens – 500 g.
olas – 2 gab.
manna – 100 g.
cukurs – 100 g.
vaniļas cukurs – 10 g.
sviests – 50 g.
piens – 50 g.
Kā gatavot:
Bļodā liek 500 gramus biezpiena (es izmantoju 5%).
Šeit lieku 2 olas, pievieno 10 gramus vaniļas cukura un 50 gramus sviesta istabas temperatūrā.
Tagad, izmantojot iegremdējamo blenderi, sasmalciniet līdz gludai masai vai manuāli izberziet caur sietu.
Ielej 50 gramus piena un vēlreiz sakuļ. Tāda ir viendabīga konsistence, kas mums jāsaņem.
Atliek pievienot 100 g mannas un 100 g cukura.
Lasi vēl: Kad sēt gurķu stādus, lai iegūtu maksimāli agru ražu
Sajauc ar putojamo slotiņu un atstāj uz 20 minūtēm, lai manna uzbriest.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Kas ar mums notiks 70 gadu vecumā: 4 mācības no ebreju gudrībasby Rinalds Bergmanis
- Mūsu ģimenē visi burtiski fano par salātiem “Sarkanā jūra”; tikai 5 minūtes un jau ceļu galdāby Rinalds Bergmanis
- Ne tikai salds, bet arī īpašs – 5 oriģinālas zemeņu ievārījuma receptes kā marmelādeby Rinalds Bergmanis