Šodien gatavoju gardu biezpiena sacepumu gluži kā bērnudārzā. Saskaņā ar šo recepti pēc atdzesēšanas tas daudz nekrīt, vienmēr ir maigs, gaisīgs un pūkains.
Labs brokastu variants visai ģimenei, un sacepumu recepte nemaz nav sarežģīta.
Sastāvdaļas:
biezpiens – 500 g.
olas – 2 gab.
manna – 100 g.
cukurs – 100 g.
vaniļas cukurs – 10 g.
sviests – 50 g.
piens – 50 g.
Kā gatavot:
Bļodā liek 500 gramus biezpiena (es izmantoju 5%).
Šeit lieku 2 olas, pievieno 10 gramus vaniļas cukura un 50 gramus sviesta istabas temperatūrā.
Tagad, izmantojot iegremdējamo blenderi, sasmalciniet līdz gludai masai vai manuāli izberziet caur sietu.
Ielej 50 gramus piena un vēlreiz sakuļ. Tāda ir viendabīga konsistence, kas mums jāsaņem.
Atliek pievienot 100 g mannas un 100 g cukura.
Lasi vēl: Kad sēt gurķu stādus, lai iegūtu maksimāli agru ražu
Sajauc ar putojamo slotiņu un atstāj uz 20 minūtēm, lai manna uzbriest.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Elīna nevarēja atļauties nopirkt pat kāroto ananāsu, kamēr vīrs pa kluso pirka brendu drēbes – kā Elīna šo atrisināja
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli













