Cik saderīgi pēc acu krāsas jūs esat?

1) Brūnas – brūnas

Divu līderu savienība. Jums ir ļoti viegli saprast vienam otru, taču grūti vienoties. Jūs ļoti bieži sacenšaties savā starpā un cenšaties pierādīt savu pārākumu, taču viss mainās tad, kad kādam no Jums ir nepieciešama palīdzība – neskatoties uz konfliktiem un strīdiem, Jūs pilnīgi noteikti atbalstāt viens otru un palīdzat.

2) Brūnas – zaļas

Jūs esat pilnīgi pretpoli, taču tajā pat laikā esat viens otram ļoti nepieciešami. Brūno acu īpašnieks pamudina otru uz aktīvāku rīcību. Zaļacainais atkal pasargā otru no neapdomīgas rīcības un dažādām briesmām. Tādā savienībā līderim ir jābūt zaļacainajam, pretējā gadījumā – šīm attiecībām nebūs lemts ilgs mūžs, turklāt tās būs mokošas.

3) Brūnas – zilas

Jums kopā ir interesanti, taču ne vienmēr komfortabli. Jūsu saziņa sastāv no pastāvīgiem strīdiem, abpusējām pretenzijām un skandāliem, turklāt varētu pat teikt, ka Jums abiem tas patīk. Šajā par līderi ir jākļūst brūnacainajam, un, ja viņš būs daudz piekāpīgāks un maigāks, šī savienība būs ilga un laimīga.

4) Brūnas – pelēkas

Starp Jums ir distance. Jūs nekad tā pa īstam viens otram neatklājaties un nekļūstat par labiem draugiem, tomēr tad, kad Jūs nodarbojaties ar kādu kopīgu lietu, Jūs viens otram esat ideāli piemēroti, ļoti ātri atrodat sapratni – tās ir vairāk partnerattiecības, nevis romantiskās.

5) Zaļas – zaļas

Jūs lieliski saprotat viens otru un esat gatavi sniegt atbalstu. Jūs viens pret otru esat ļoti atklāti – Jums neeksistē nekādas tabu tēmas. Jums kopā nevajadzētu pavadīt pārāk daudz laika, jo tas var šīs attiecības pazudināt, tāpat šīm attiecībām ļoti bīstama ir greizsirdība.

6) Zaļas – zilas

Šīs attiecības vairāk līdzinās savstarpējai sadarbībai. Jūs esat pārāk dažādi, taču tajā pašā laikā varat būt viens otram ļoti noderīgi. Zilo acu īpašnieks iedvesmo zaļacaino būt izlēmīgākam savos lēmumos, kas gala rezultātā noved pie kopīgiem panākumiem.

7) Zaļas – pelēkas

Ļoti veiksmīga savienība, ja līderis šajās attiecībās ir pelēko acu īpašnieks, kurš zaļacainajam sniegs pastāvīgu atbalstu, kā rezultātā viņš ļoti daudz ko sasniegs. Zaļo acu īpašnieks par to pretī dod garīgo komfortu, rūpes un maigumu.

8) Zilas – zilas

Ļoti labvēlīga savienība. Jums abiem kopā ir ļoti viegli. Jums ir kopīgi mērķi, pasaules redzējums un sapņi. Kopīgie mērķi Jūs padara vēl tuvākus, bet, ja Jūs kaut kad izlemsiet šķirties, tad tas abiem būs vienlīdz nesāpīgi.

9) Zilas – pelēkas

Šī ir divus ļoti dažādu cilvēku savienība, kuriem ir ļoti maz kopīgā. Jūs apvieno tikai un vienīgi abpusēja ziņkāre. Šādās attiecībās pelēko acu īpašnieks apjūsmo zilacaino. Izteikts līderis ir zilacainais, un tieši no viņa arī ir atkarīgi šīs savienības panākumi.

10) Pelēkas – pelēkas

Tādā pārī nav romantikas, jutekliskas atzīšanās un maigu vārdu, jo tā ir balstīta uz savstarpēju izdevīgumu un arī cieņu. Kopā Jūs esat spēks, kas var gāzt kalnus. Saglabāt tādas attiecības palīdz abpusēja iniciatīvas izrādīšanas un abu vēlme būt kopā.

Lasi vēl: Noskaidro, ko acu krāsa atklāj par TAVU personību

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment