Cilvēki pastāsta, kas ir pats trakākais, ko viņi darījuši naudas dēļ – tiešām traki!

Vai tu nolaizītu grīdu par 20 eiro? Pat tad, ja tas būtu jādara Rīgas Satiksmes autobusā? Diez vai! Lai arī cik pārsteidzoši tas nešķistu, ir cilvēki, kuri ne mirkli nevilcinātos, lai šādi nopelnītu papildus naudu.

1. Es kādā mūzikas festivāla pārdevu veikalā iegādātus braunijus, par katru nopelnīju 20 ASV dolārus. Es nevienu brīdi neliku nojaust, ka tajos varētu būt marihuāna, cilvēki vienkārši uzskatīja, ka tā varētu būt. Kurš gan cits pārdotu braunijus par 20 dolāriem gabalā, vietā, kur visi tik vien domā par narkotiku lietošanu? Es tā rīkojos un ne mirkli to nenožēloju!

2. Es naudas dēļ, tāpat kā lielākā daļa cilvēku strādāju 8 stundas dienā, piecas dienas nedēļā, 45 savas dzīves gadus. Ja šajā sakarībā iedziļinās, šī situācija šķiet patiesi skumja.

3. Es geju bārā staigāju apakšbiksēs, reklamējot vēlāk vakarā notiekošo homoseksuāļu šovu. Es ļāvu vīriešiem izmaksāt man dzērienus, bāzt manās apakšbiksēs naudu un aiztikt visu, ko viņi vēlas. Es tobrīd biju 18 gadus vecs… Tovakar pēc trim stundām aizgāju mājās ar 1500 ASV dolāriem kabatā. Tas bija to vērsts.

Lasi vēl: Latvietis, kurš laimēja 250 000 eiro, atklāj, kā tērēs naudu

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējās trakākās lietas, ko cilvēki darījuši naudas dēļ!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment