Cilvēki pastāsta, kas ir pats trakākais, ko viņi darījuši naudas dēļ – tiešām traki!

4. Kad mācījos universitātē kāds jaunietis man samaksāja 100 ASV dolārus, lai es vienkārši mācītos viņa istabā. Viņš cerēja, ka mans mācīšanās gars ienesīs telpā labu auru un ļaus viņam gūt labākas sekmes nemācoties.

5. Mana māsa agrāk man maksāja 10 centus par to, ka biju viņas personīgais kāju atbalsts, kad viņa skatījās televizoru.

6. Par samaksu es ļāvu zinātniekam injicēt man sālsūdeni, lai viņš varētu veikt pētījumus, cik ļoti sāpīgi tas ir.

7. Reiz ar draugiem devos ceļojumā uz Sidneju. Es piedzēros karaoke bārā un skraidīju pa gaiteni. Man klāt pienāca divas aptuveni 30 gadus vecas sievietes, parādīja man 200 ASV dolārus un teica, ka viņu draudzenei ir dzimšanas diena un steidzami nepieciešams striptīza dejotājs. Es iegāju spilgti apgaismotajā karaoke telpā, kurā sēdēja aptuveni 15-20 sievietes. Es izģērbos pliks, nodziedāju Radio GaGa, apsveicu jubilāri un tinos prom, cik ātri vien varēju.

8. Lai spētu apmaksāt mācības universitātē, es zagu mācību grāmatas un pārdevu tās kursabiedriem. Es uzskatīju, ka tas ir noziegums, kurā nav upuru, galu galā mācību materiālu cena bija vairāk kā absurda. Tagad 34 gadu vecumā es protams to nožēloju, bet esot 18 gadus vecs izbadējies jaunietis, es neko ļaunu tajā nesaskatīju.

9. Piektajā klasē mans brālis piekrita par 20 ASV dolāriem ļaut klasesbiedram sadurt viņa roku ar dakšu. Tas gan nebija diez ko prātīgi.

10. Par 200 ASV dolāriem es ar web-kameras palīdzību pastāstīju 50+ gadus vecam vīrietim vakara pasaciņu, “ievīstīju viņu” un nodziedāju šūpuļdziesmu.

11. Es reģistrējos vietnē, kura maksā par ziņu lasīšanu, mājaslapu apmeklēšanu un programmu lejupielādi. Par to es saņēmu 5 ASV dolārus, bet mans dators tika tik smagi inficēts ar vīrusiem, ka man nācās iegādāties jaunu.

12. Iešņaucu degunā vasabi. Ticiet man, tas nebija 2 dolāru vērts izaicinājums.

13. Es saņēmu 430 ASV dolārus par savu pēdu nofotografēšanu, nagu nolakošanu dažādās krāsās, kā arī dažādu zeķu uzvilkšanu un nofotografēšanu.

14. Es ar riteni nobraucu 800 kilometrus pa Viskonsīnas štatu, lai savāktu naudu AIDS izpētei. ES to knapi paveicu, jo no braukšanas mans dibens bija kļuvis jēls.

15. Es strādāju klientu apkalpošanas sfērā…

16. Par 30 ASV dolāriem es iešņaucu degunā smiltis.

17. Devītajā klasē es par 100 ASV dolāriem iebāzu mutē izmantotu prezervatīvu, ko atradām pie sporta centra ieejas.

18. Vidusskolā es samaksāju klasesbiedram 2 ASV dolārus un atdevu savu šokolādes pienu, teicu, lai viņš bildina skolas ēdnīcas darbinieci. Kad viņa atbildēja ar “nē”. Viņš iepliķēja viņai pa dibenu un pateica: “Tas nekas, tu tāpat nespētu mani apmierināt.” Es nespēju noticēt, ka viņš to izdarīja, beigu beigās par to viņu atstādināja no mācībām uz veselām trim nedēļām.

19. Es kādam jaunajam studentam par 120 ASV dolāriem pārdevu portobello sēnes, kas nopērkamas veikalā. Viņš domāja, ka tās ir halucinogēnās sēnes.

20. Divpadsmitajā klasē es par 1 ASV dolāru apēdu līmes zīmuli. Nākamajā dienā mani uzņēma koledžā.

Lasi vēl:  Latvietis, kurš laimēja 250 000 eiro, atklāj, kā tērēs naudu

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment