Cilvēki sauca viņu par slinku, jo viņš iet sievai blakus, kamēr viņa pļauj zāli, bet patiesībā…

Cilvēki, kuri brauca garām, varēja pamanīt sievieti, kura pļāva zāli, bet viņas vīrs vienkārši gāja blakus, un izteikt nosodījumus šim vīrietim. Viņš droši vien ir slinks, ja liek sievai strādāt sētā, pat necenšoties viņai palīdzēt.

Bet šie cilvēki nezināja visu stāstu. Ādams Boslers nofotografēja šo pāri un nopublicēja to savā sociālā tīkla Facebook lapā. Stāsts, kuru viņš pastāstīja zem fotogrāfijas, aizskāra tūkstošiem lasītāju sirdis.

Pāris dzīvo Linkolna apkārtnē, klusajā rajonā Misūri štatā,Un Raiens un Džesika Armistedi ir Ādama draugi. Pēc šīs fotogrāfijas jūs nevarat nojaust, bet Raiens ir smagi slims. Tagad viņš pacietīgi gaida nieres pārstādīšanas operāciju, kura viņam ir tik ļoti nepieciešama, un pagaidām viņam trīs reizes nedēļā ir jāveic dialīze.

Lielākā daļa lieliski saprastu, ja Raiens savā situācijā gribētu atpūsties un atslābināties, bet pēc Ādama vārdiem, būdams policists un aktīvs sabiedrības loceklis, viņam ir svarīgi VIENMĒR palikt par īstu vīrieti.

Tajā dienā Raiens izgāja ārā, lai nopļautu zāli. Viņš bija ļoti vājš, bet netaisījās pārtraukt strādāt. Tomēr, kad Džesika pamanīja, ka viņš slikti jūtas, viņa tūlīt pat apģērbās un gāja viņam palīdzēt.

Bet Raiens netaisījās tik vienkārši padoties. Neskatoties uz to, ka viņš tomēr atdeva sievai zāles pļāvēju, viņš gāja Džesikai blakus, kamēr viņa pļāva zāle.

“Es domāju, ka katram pārim ir, ko mācīties no viņiem, – zem fotogrāfijas parakstīja Ādam. – Lai kas arī dzīvē nenotiktu, viņi vienmēr nāks viens otram palīgā un nekad nepametīs nelaimē. Ja es varu kaut ko iemācīties no šiem brīnišķīgajiem draugiem, tad tā ir neticamā uzticamība, kura viņus dzen uz priekšu”.

Šī pāra neaptveramā mīlestība un pašatdeve ir aizkustinājusi tūkstošiem cilvēku sirdis. Daudzi jautāja Ādamam, vai vini var kaut kā palīdzēt šai brīnišķīgajai ģimenei. Tad viņš izlēma izveidot līdzekļu vākšanas lapu YouCaring, lai sakrātu naudu jaunam zāles pļāvējam Džesikai un Raienam.

“Armistediem ar šo nav nekāds sakars, – vinš atzīmmēja. – Tagad viņi guļ un par šo ideju nemaz nenojauš. Es ar viņiem rīt parunāšu. Viņi patiešām ir strādīgs pāris, bet šī kampaņa ir izveidota pēc cilvēku lūguma, kuriem nav vienalga, un kuri vēlas palīdzēt šai pārsteidzošajai ģimenei”.

Un viņi bez šaubām to ir pelnījuši! Bet mēs savukārt vēlam Raienam stipru veselību un visdrīzāku nieres transplantācijas operāciju.

Lasi vēl: Vientuļais 6 bērnu tēvs Antons atklāti par to, kā veidojās viņa attiecības ar jauno sievu; Es uz satikšanos paņēmu līdzi visus savus bērnus; lai redz uz ko parakstās!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment