Vientuļais 6 bērnu tēvs Antons atklāti par to, kā veidojās viņa attiecības ar jauno sievu: “Es uz satikšanos paņēmu līdzi visus savus bērnus – lai redz uz ko parakstās!”

Pavisam nesen Antona Kudrjavceva dzīvē notika liela nelaime. Viņi ar sievu Annu gaidīja ģimenes papildinājumu, kad pēkšņi Annai atklāja vēzi. Lai cīnītos par savu trīnīšu dzīvībām, Anna atteicās no ārstēšanās kursa. Drīz pēc bērnu dzimšanas Antona sieva nomira, atstājot viņu vienu pašu ar sešiem bērniem.

Līdzko vientuļo tēvu parādīja televīzijā, viņš sāka saņemt visdažādākās atbalsta un līdzjūtības izteikumu vēstules, kas nāca no visas valsts un dažādām sievietēm. Atraitnis pat bija devies uz tikšanām ar dažām no šīm sievietēm, taču parasti viņš uzreiz saprata, ka šīs sievietes nekad nebūs labas mātes viņa bērniem.

Kādu reizi Antons devās uz tikšanos ar Ludmilu, arī šoreiz nekādas lielās cerības uz šo sievieti neliekot. Toreiz viņš nolēma līdzi paņemt visus savus bērnus. Vīrietis bija pārliecināts, ka tādā veidā vai nu šokēs sievieti, vai aizbiedēs viņu prom. Liels bija viņa pārsteigums, kad Ludmila uzreiz atrada kopīgu valodu ar visiem viņa bērniem un pārsteidza ar savu neticamo labestību.

Lasi vēl: “Lūgšana nav frāžu atkārtošana vai teksta citēšana” jeb kā pareizi aizlūgt par savu bērnu?

Pāršķir lapu, lai uzzinātu kā Antonam ar Ludmilu un bērniem klājās turpmāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment