CSDD pārstāvis norādījis; “Zaudēt tiesības būs viegli, bet to atgūšana var prasīt pat vairākus gadus!”

Vadītāja tiesību atņemšana var notikt dažādiem iemesliem un ilguma periodiem, variējot no viena mēneša līdz pieciem gadiem, atkarībā no pārkāpuma smaguma. Svarīgi atcerēties, ka nav iespējams iegūt jaunas braukšanas tiesības pirms noteiktā termiņa, un ir jāizvairās no jebkādiem mēģinājumiem to darīt.

CSDD satiksmes drošības eksperts Oskars Irbītis skaidroja, ka, ja kādam tiks atņemtas vadītāja tiesības uz gadu un pēc tam šajā laikā būs jauns pārkāpums, tiks piemērots papildu gada aizliegums. Turklāt ir sagaidāms, ka šādos gadījumos sodi būs vēl stingrāki.

 

Pēc aizlieguma termiņa beigām būs jāsāk no jauna, kas nozīmē jaunu pārbaudi. Ja cilvēks ir pilnīgi pārliecināts par savām spējām, apmeklējums autovadītāja apmācības centrā vairs nav obligātas.

Neskatoties uz to, kāda bija personas iepriekšējā tiesību kategorija, nodošanas procesā obligāti tiks piešķirta tikai B kategorijai, jo pārējās kategorijas tiks automātiski atjaunotas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Lasi arī: Ja cilvēka vārdā ir kāds no šiem 3 maģiskiem burtiem, tad viņš ir īsts laimes luteklis. Skaties, varbūt arī tev ir šīs izredzes!

Ja ir šaubas par savām prasmēm, ieteicams iestāties autovadītāju kursos pie prestižas autovadīšanas skolas. Tomēr ir jāņem vērā, ka šīs nodarbības nevarēs sākt pirms braukšanas aizlieguma termiņa beigām, jo šie dati tiek ierakstīti CSDD datubāzē.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment