CSDD pārstāvis norādījis; “Zaudēt tiesības būs viegli, bet to atgūšana var prasīt pat vairākus gadus!”

CSDD pārstāvis skaidrojis, ka pazaudēt tiesības būs viegli, bet tās atgūt var prasīt pat gadiem. Pārstāvis skaidro kā tas notiek un kas gaidāms nākotnē.

 

Kādu uzdevumu veic CSDD Latvijā?

 

CSDD (Ceļu satiksmes drošības direkcija) Latvijā veic dažādas būtiskas funkcijas, lai garantētu ceļu satiksmes drošību un efektīvu transporta sistēmas darbību valstī. Starp galvenajām CSDD funkcijām ir:

Transportlīdzekļu reģistrācija un apdrošināšana: CSDD veic transportlīdzekļu reģistrāciju un pārvalda transportlīdzekļu apdrošināšanas jautājumus.

CSDD veic jaunu transportlīdzekļu reģistrāciju, esošo transportlīdzekļu pārreģistrāciju un izsniedz apliecinājumus par civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu.

 

Ceļu satiksmes noteikumu izstrāde un uzraudzība: CSDD aktīvi iesaistās ceļu satiksmes noteikumu izstrādē un to ieviešanā, lai nodrošinātu, ka ceļu satiksmes dalībnieki ievēro noteiktos standartus un noteikumus, kas veicina drošu un kārtīgu satiksmi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Lasi arī: Ja cilvēka vārdā ir kāds no šiem 3 maģiskiem burtiem, tad viņš ir īsts laimes luteklis. Skaties, varbūt arī tev ir šīs izredzes!

Kas attiecas uz autovadītāju tiesībām?

Gadījumā, ja esat zaudējis autovadītāja apliecību, tad iegūt jaunu priekšlaicīgi nesanāks, tāpēc nav jēgas pat mēģināt! Autovadītāju tiesības var būt vēl vieglāk zaudēt nākotnē. Situāciju skaidro CSDD pārstāvis!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment