Dabīgas zāles zobu sāpju remdēšanai

Visbiežāk zobu sāpes izraisa kariess, un tāpēc regulāri jāveic pārbaudes pie zobārsta, lai sevi pasargātu no vēl lielākām sāpēm.

Ja meklē ātru un dabīgu veidu, kā remdēt zobu sāpes, vari pamēģināt mūsu ieteiktos pretsāpju līdzekļus. Protams jāatceras, ka šīs dabīgās zāles tikai mazinās sāpes un nav ilgstošs risinājums.

Natural-Remedies-for-Relieving-a-Toothache-1

Kumelīšu tēja

Kumelītes palīdz mazināt dažādu veidu iekaisumus un kumelīšu tēja var palīdzēt remdēt arī zobu sāpes. Tiklīdz tev sāk sāpēt zobs, izdzer tasi siltas kumelīšu tējas.

Medus un kanēlis

Sajauc 1 ēdamkaroti kanēļa un 5 ēdamkarotes medus un šo maisījumu uzklāj tieši uz zoba. Šīs zāles var lietot trīs reizes dienā.

Alkohols

Alkohols var palīdzēt padarīt zobu nejutīgu un mazināt sāpes. Nenorij to, bet tikai izskalo muti, lai zobs tiktu dezinficēts.

Sāls

Ielej krūzē karstu ūdeni un pievieno tik daudz sāls, cik vien iespējams. Ar šo maisījumu tīri zobu vismaz 2 minūtes. Tikai nenorij to, jo tas ir pārāk sāļš tavam organismam.

Ķiploks

Sasmalcini pāris ķiploka daiviņas un ieliec tās papīra dvielī. Pēc tam ar rokām saspied dvieli, lai no ķiplokiem iztecētu vairāk sulas. Sasmalcināto ķiploku uzliec uz vaiga – tajā vietā, kur ir sāpošais zobs.

Krustnagliņu eļļa un olīveļļa

Samaisi pāris pilienus krustnagliņu eļļas un olīveļļas un uzliec maisījumu tieši uz sāpošā zoba, un atkārto to trīs reizes dienā.

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment