Lai dabūt suni, tēvs meitām liek parakstīt šo līgumu ar noteikumiem. #7- vienreizējs!

14

“Ģimenes suņa līgums

Mēs varam ņemt suni, ja visi piekrīt līgumā noteiktajiem punktiem:

  1. Tētim nekad nav jāvāc suņa izkārnījumi. Nekad. Tēta labsajūtai suņa izkārnījumi tiek savākti vismaz trīs reizes nedēļā.
  2. Suns tiek labi izmācīts nokārtoties blakus pagalmā (akmeņi pie Barbaras žoga). Visi ģimenes locekļi piekrīt, ka suņa izkārnījumi neatradīsies priekšējā vai tuvējā zālienā.
  3. Suns ir ļoti mazs. Mērķa svars – 15 paundi (~ 7 kg)
  4. Suns nemet spalvu. Vispār.
  5. Suns nesiekalojas un viņam netek puņķi. Visi piektīt, ka šāda veida suņi ir pretīgi.
  6. Suns neskrāpē grīdu. Tētim neinteresē, kā tas tiek novērsts – nagu griešana, zābaciņi staigāšanai, ar operāciju noņemtas kājas, vienalga. Visi piekrīt, ka suns neskrāpē grīdu.
  7. Tētim nekad nav jāvanno suns. Tāpat, ja tētis nospriež, ka suns smird, tad bērnam 24 stundu laikā tas ir jānomazgā.
  8. Ja suns mājas iekšpusē sataisa nekārtību un netīrību, un ar mūsdienu tīrīšanas līdzekļiem to nav iespējams notīrīt, tiks izmantotas kaitīgas ķimikālijas, lai viss tiktu notīrīts.
  9. Tētim ir neierobežojamas veto tiesības uz suņa vārda izvēli. 
  10. Suns nesaņem organisku vai kāda cita veida īpašu suņu barību. Visi piekrīt, ka parastā suņu barība ir laba.
  11. Suns nekad netiek uzskatīts par bērnu vai brāli. Visi piekrīt, ka suns ir suns.
  12. Suņa vārds Ziemassvētku kartiņās netiek iekļauts. Un, ja Ziemassvētku kartiņas fotogrāfijā ir arī suns, tad tai ir jābūt nejaušībai – suns nebūs fotogrāfijas primārais subjekts.
  13. Bērni apsola nekad nebeigt mīlēt suni un viņš viņiem nekad neapniks. Visi piekrīt, ka suns ir bērnu atbildība visu viņa dzīvi.”

Divas nedēļas pēc līguma parakstīšanas ģimenei pievienojās jaunais mīlulis. Suns nemet spalvu un nesiekalojas, pie tam, viņš jau bija izmācīts, tādēļ uzvesties arī māk.

36A778E900000578-0-image-a-4_1469680444447

“Mēs viņu nosaucām par Keršavu (veto tiesības netika izmantotas). Ir pagājuši jau divi gadi un bērni ļoti labi tiek galā ar pienākumiem. Visi, ieskaitot tēti, dievina suni, kurš ir bijis burvīgs pienesums ģimenei,” saka Džons.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment