Dalībai 1. transporta un loģistikas uzņēmumu sporta spēlēs pieteikušās jau 40 uzņēmumi

Jau 40 transporta un loģistikas nozari pārstāvoši uzņēmumi ir reģistrējušies pirmajām transporta spēlēm, kuras no 1.- 3.jūnijam norisināsies atpūtas kompleksā “Lejastiezumi”.

Uzņēmēji sacentīsies tādos komandu sporta viedos kā futbols, strītbols, volejbols, kā arī netradicionālos sporta viedos, piemēram, tālšāvējs, duša, mierīgs prāts, nosakot sportiskāko komandu. Papildus paredzēti arī 8 individuālās sporta disciplīnas, kur tiks vērtēta ne tikai sportiskā izturība un veiklība.

Kā norādīja Vervo SIA direktors Māris Dreimanis “Grūti ir ieviest jaunu tradīciju, bet, pateicoties tam, ka nozarē ir daudz uzņēmumu, kuru darbinieki ir azartiski un sportiski, jau tagad esam gandarīti par lielo atsaucību un velmi cīnīties par sportiskākā uzņēmuma vārdu! Protams, lai varētu sacensties, esam parūpējušies, lai arī bērniem šīs dienas ir prieka un azarta pilnas, nodrošinot aktivitātes radošajās darbnīcās. ” Usmas ezera atpūtas komplekss “Lejastiezumi”, Kuldīgas novada Rendas pagastā no 1. līdz 3.jūnijam kļūs par transporta un loģistikas nozares sporta centru, kur kopā 21 disciplīnā tiks noteikti ātrākie, gudrākie un veiklākie nozares pārstāvji.

Reģistrācija pasākumam noslēgsies 15. maijā plkst. 23:59 un kopējais plānotais komandu skaits ir septiņdesmit. Pirmajās spēlēs tiks noskaidrotas sportiskākās komandas un neformālā gaisotnē ar Biedrības “Autopārvadātāju Asociācija “Latvijas auto”” un VSIA “Autotransporta direkcijas” vadošajiem speciālistiem varēs apspriest aktuālos jautājumus, kā arī iepazīt tuvāk savus kolēģus un sadarbības partnerus.

Pasākuma pirmajā vakarā par ļoti jautru un muzikālu noskaņu parūpēsies grupa “Zelta Vilks”, iesildot publiku nākamās dienas sporta aktivitātēm. Savukārt otrās dienas, tostarp sporta spēļu noslēgumā, uzstāsies DJ ALEX ar jau labi pazīstamām un zināmām dziesmām.

SIA Vervo ir pilna servisa transporta un loģistikas uzņēmums, kas piedāvā dažādus starptautiskos un vietējos kravu pārvadājumus, un visus ar tiem saistītos pakalpojumus. Kopš 2008. gada transporta uzņēmums SIA Vervo ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus vairāk kā 4000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem, piedāvājot visu veidu kravu pārvadājuma pakalpojumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm.

Rezervē savu vietu šajā sporta un azarta festivālā https://vervo.lv/lv/kompanija/akcijas/sporta-speles

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment