Dalību viedierīču pasaulē ir pieteicis vēl viens gadžets – viedais prezervatīvs!

Jaunie prezervatīvi strādā pēc tāda paša principa kā Apple viedpulksteņi, taču tie nereģistrē nēsātāja sportisko dzīvi, bet gan seksuālo. Gudrie prezervatīvi fiksē dzimumakta ilgumu, biežumu un daudzumu, kā arī dažādu pozu ieņemšanu atšķirīgos laika periodos. Vēl tas mēra daudzumu un vidējo ātrumu, kādā dzimumloceklis tiek likts makstī, mēra dzimumlocekļa erekcijas izstrādāto enerģiju un pat skaita kalorijas, kuras seksa laikā tika pazaudētas.

Pats neparastākais ir tas, ka ikviens var dalīties ar šiem rezultātiem caur mobilo aplikāciju un uzstādīt rekordus. Mobilo aplikāciju ar šo viedo prezervatīvu var savienot caur bluetooth. Viedierīce ir uzlādējama (nepieciešama stunda līdz akumulatora pilnai uzlādei) un no pilnas uzlādes līdz pilnai izlādei bez apstājas tā spēj darboties 8 stundas.

Patiesībā jau i.Con nav pat īsti prezervatīvs, bet gan speciāla gumijas aplika, kas tiek likta virsū prezervatīviem. Tas ir pagatavots no elastīga gumijas gredzena, kurā paslēpti miniatūri sensori. Attiecīgi tas nepasargā no STS un iespējamas grūtniecības.

Gudrais prezervatīvs pašlaik maksā 75 dolārus. Nevar jau īsti saprast, vai šāds izgudrojums ir labs un noderīgs, vai tomēr nē. Par to lai spriež patērētāji!

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment