Dīvains veids, pēc kura tu vari noteikt, vai draudzene tevi krāpj

Lai to izdarītu, pētnieki lūdza 138 sievietēm un 121 vīrietim aizpildīt anonīmu aptauju par to, cik bieži viņi seksa laikā sasniedz orgasmu, kā arī, vai viņi kādreiz ir krāpuši savus partnerus un cik bieži. Pētnieki atklāja, ka sievietes spēja sasniegt orgasmu seksa laikā nav saistīta ar viņas uzticību, nedz arī ar viņas vīrieša pieņēmumiem par sievietes uzticību.

Tomēr pētniekiem izdevās atklāt, ka sievietēm, kuras bieži tēlo orgasmus, ir lielāka nosliece attiecībās krāpties. Atklājās arī tas, ka vīrieši, kuri domā, ka viņu partneres tēlo orgasmus, ir mazāk apmierināti ar savām attiecībām nekā tie, kuri tā nedomā.

Tomēr vērts uzsvērt, ka pētījums bija neliela apmēra, turklāt aptaujas dalībnieku atbildes var būt neuzticamas. Jāņem vērā arī, ja tava meitene, tavuprāt, tēlo orgasmus, tam var būt arī daudz citu iemeslu, kam nav nekāda sakara ar neuzticību. Varbūt viņa seksa laikā jūtas nedroša vai arī nevēlas aizskart tavas jūtas.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka jā!

Katrā ziņā, ja tevi kaut kas neapmierina tavā seksuālajā dzīvē ar partneri, es godīgs pret viņu par to. Pastāv liela iespēja, ka viņa jūtas tāpat.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment