45 gadus vecajam divu bērnu tēvam liek apēst savu sēklinieku un izsit zobus ar āmuru – iemesls pārsteidz!

Šis izrādās ir bijis sektas “Dark Ages” uzbrukums. 4 cilvēki, kas jau bija nonākuši policijas redzeslokā vairāk kā gadu pazemoja un vardarbīgi izturējās pret vīrieti, kas pa visām varītēm centās no viņiem izvairīties, bet nenodeva viņus policijai, baidoties par savu bērnu dzīvību.

Viņi pēdējā gada laikā ir izsekojuši vīrieti, filmējuši viņu un viņu tikšanās reizes (tās reizes, kad vīrietim nav izdevies paslēpties un izvairīties no šī 4 cilvēku grupējuma). Kā paskaidro policija, šie videomateriāli ir šausminoši – šī grupējuma darbības esot bijušas vienas no šausminošākajām pie lietas strādājošo policijas darbinieku skatījumā.

Videomateriālos bija redzams kā upurim, Džimijam Prautam, ir likts nodarboties ar seksu ar suni, ir nofilmēts kā ar āmuru ir izsisti viņa zobi, tāpat ir iemūžināta arī iekaustīšana. Taču vistrakākais norisinājās vīrieša pēdējās dzīves dienās – viņa facebook profilā tika ievietotas bildes, kur viņa ķermenis ir visai plaši klāts ar zilumiem un skrambām, un pie šīm bildēm klāt ir peirakstīts “man sāp ķermenis”, “man sāp plecs” (skat. zemāk).

Vīrietis mira no tā, ka uzbrucēji uzšķērda viņa dzimumorgānus un lika apēst vienu no viņa sēkliniekiem – no šī ievainojuma viņš arī mira. Vēlāk Džimija līķi atrada izmestu 100 metru no viņa mājas izgāztuvē, kur viņu daļēji bija saēduši dzīvnieki un viņa miesa bija sākusi trūdēt.

Lūk, šie ir tie 4 cilvēki, kas to izdarīja:

(26 gadus vecā Anna Korbeta un 43 gadus vecais Zahids Zamans – apsūdzēti slepkavībā)

(50 gadus vecā Maira Vuda un 56 gadus vecā Kaja Reivorta – apsūdzētas līdzdalībā)

Lasi vēl: Viņš uzbruka savai bijušajai viņas mājās. Tad policija viņas bēniņos atklāja ko šausmīgu…

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment