Draudzene atteicās nēsāt krūšturi un tas kas notika pēc 2 nedēļām mani pārsteidza!

Pastāv sievietes, kuras ir spējušas mūžīgi atteikties no krūštura valkāšanas. Un tas var radīt pārsteidzošus rezultātus. Lai gan vairums sieviešu nav steigušās atvadīties no krūšturīšiem, jo viņas ir dzirdējušas dažādus mītus par šo.

Mīti par krūšturiem

 

Ja jūs nepiemetīsiet krūšturi naktī, tad jūsu krūtis ilgāk saglabās savu formu. Gulēt ar krūšturi ir nepatīkami, un tas neieviesīs nekādu pozitīvu ietekmi uz krūšu formu. Turklāt palielinās iespēja sadurties ar krūštura stīpiņām, kas ir iekš krūštura.

Krūšturi izvēlēties vienīgi pēc apraksta var būt riskants solis. Tādā veidā ir iespējams pieļaut lielas kļūdas, jo apraksts ne vienmēr spēj precīzi nodot komforta un piemērotības sajūtu, kādu sniedz faktiskais piemēršanas process. Lai izvairītos no šādām problēmām, ir svarīgi piemērīt krūšturi, lai sajustu, kā tas tur kopā krūtis, un novērtētu, vai tas izraisa neērtības vai nespiež.

 

Ja krūšturi ir pareizi nēsā, tad to var izmantot vairākus gadus. Pat viskvalitatīvākais krūšturis var ātri iznīcināties. Krūšturis var izstiepties, zaudēt krāsu, veidoties caurumi un citi defekti var rasties pat pēc mēneša vai nedēļas, kopš iegādāšanās brīža.

 

Mazāka krūšturu valkāšana var vizuāli uzlabot lielāku krūšu izskatu. Lielākajai daļai vīriešu parasti interesē sievietes ar izteiktākām krūtīm, tāpēc tās cenšas padarīt vēl ievērojamākas. Bieži viņas izvēlas nelielus krūšturus, lai vizuāli palielinātu to izmēru, tomēr šāds paņēmiens ne vienmēr sniedz vēlamo rezultātu…

Ir svarīgi, lai bļodiņa un jostas līnija būtu piemērota. Tomēr realitātē bļodiņas izmērs nav galvenais faktors, jo komforts ir prioritāte.

 

Gaiša apģērba gadījumā, baltais krūšturis paliek mazāk izteikts. Ja tiešām vēlies, lai ir neuzkrītoši, tad izvēlies tumšas krāsas.

Izvēle par krūštura nēsāšanu vai nenēsāšanu ir personīga, tomēr atceries, ka svarīgākais ir, lai tu justos ērti un brīvi.

Padalies ar šo informāciju!

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment