Draudzene iegādājas apavu bahilas pakām. Kad es uzzināju iemeslu, es arī sāku pirkt

Skrejritenis

Vecāki bieži iegādājas skrejriteņus saviem bērniem. Pēc izbraukuma bērni atnes skrejritenu ar netīriem riteņiem mājās.

 

Lai samazinātu nepieciešamību tīrīt grīdu vairākas reizes dienā, mana draudzene uzliek saviem bērniem apavu pārvalkus (bahilas) uz skrejritenēm.

 

Aizmāršīgajiem

 

 

Bieži gadās, ka uzvelku kedas vai kurpes un pēkšņi atceros, ka aizmirsu paņemt maku, brilles vai iepirkumu maisiņu. Neesmu gatava vēlreiz locīties, sasprindzinot muguru, lai novilktu kurpes un dotos uz dzīvokli pēc aizmirstām lietām.

 

 

Šajā gadījumā es izmantoju apavu pārvalkus, kā man ieteica draudzene. Es tos vienkārši uzlieku un turpinu ceļu, nebaidoties, ka varu sasmērēt grīdu.

 

Vannas istabā

 

 

Šie apavu pārvalki var kalpot kā dušas vāciņi, lai novērstu matu iesūkšanos mitrumā. Turklāt tie ir lielisks risinājums matu krāsošanai vai masku uzklāšanai. Viņi aizsargās jūsu apavus un apģērbu, turklāt nodrošinās tīrību un komfortu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Šobrīd esmu izvietojis apavu pārvalkus vannas istabā, atvilktnē pie ārdurvīm un savā somiņā. Tādējādi tie ir pieejami, kad tie nepieciešami dažādos gadījumos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment