Dziedātājas Samantas Tīnas dzīvē notikušas jaunas pārmaiņas

Samanta Tīna Poļakova, dzimusi 1989. gada 31. martā Tukumā, ir ievērojama latviešu dziedātāja un dziesmu autore, kas ir guvusi atzinību gan Latvijā, gan arī starptautiski.

Viņas mūzikas ceļš sākās jau agrīnā vecumā, bet lielāku uzmanību piesaistīja, piedaloties dažādos mūzikas konkursos un izcīnot vērā ņemamus sasniegumus. 2010. gadā viņa uzvarēja LNT televīzijas šovā “O!Kartes akadēmija”, kas viņai nodrošināja iespēju paplašināt savas mūzikas zināšanas Londonas Tech Music School.

Savu talantu un spēju uzrunāt publiku viņa apliecināja ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Samanta piedalījās Eirodziesmā 2012, kur viņai bija izdevība izpildīt gan savu dziesmu “For Father”, kas iekļuva finālā, gan arī veiksmīgi sadarbībā ar Dāvidu Kalandiju izpildīt dziesmu “I Want You Back”. Turpinot savu ceļu, viņa ieguva atzinību Moldovas starptautiskajā konkursā Golden Voices un Baltkrievijas festivālā “Slāvu bazārs”.

Savu mūzikas karjeru papildināja ar albuma “Tagad esmu cita” izdošanu 2013. gadā, kurā bija iekļautas daudzas viņas radītas dziesmas, atspoguļojot mūzikas ceļojumu un izaugsmi kā māksliniece.

Viņas cīņa un dedzība mūzikā atkal noveda līdz Eirovīzijas skatēm, pārstāvot Latviju 2021. gada konkursā ar dziesmu “The Moon Is Rising”. Lai gan viņas sniegums saņēma atzinību, viņai diemžēl nepietika punktu, lai kvalificētos finālam.

Samanta Tīna ir izrādījusi ne tikai mūzikas talantu, bet arī apņemšanos un aizrautību sasniegt savus mērķus, kā arī pierādījusi savu spēju piesaistīt un iedvesmot ar mūziku gan vietējā, gan starptautiskā mērogā.

“Tik laimīgs šai vietā, ka Tu ļāvi man piedzimt vēlreiz!” tā dziedātāja Samanta Tīna izteikusies, daloties ar jaunumiem savā dzīvē.

Piektdien, 29. decembrī, populārā dziedātāja Samanta Tīna ir paziņojusi, izmantojot platformu “Instagram”, ka viņa ir apprecējusies.

 

Dziedātāja savā profilā dalījās ar attēlu, kurā redzami laulības gredzeni un viņa ar savu līgavaini kāzu tērpos, kā arī publicēja video, kurā redzama viņu abu pirmā deja.

Gandrīz 5000 viņas sekotāji uz “Instagram” ir sveikuši šo mākslinieci.

 

Atgādinām, ka dziedātāja paziņoja par savu saderināšanos šā gada augustā. Viņi ir attiecībās jau gadu, taču līdz šim viņa savu mīļotā identitāti nav publiski atklājusi. Tomēr viņa atklāja, ka bildinājums nāca kā pārsteigums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment