Dziedniecisks līdzeklis, kas noņems visas sāpes kājās

Pirms dažiem gadiem es naktīs dikti mocījos no kāju sāpēm un krampjiem. Rezultātā – negulētas naktis, miega trūkums, nogurums un aizkaitināmība. Taču mūsu kājas ir mūsu mūža balsts.

Tad es atradu ārstēšanu savām kājām, kas noņem visas sāpes ātri un efektīvi!

Spainī ielēju 2-3 litrus silta ūdens, tur izšķīdināju veļas ziepes (tualetes ziepes nav labas!), lai ūdens kļūtu balts kā piens. Pievienoju sauju cepamās sodas un jūras sāls (derēs jebkura sāls), maisīju, līdz visas vielas izšķīst. Tad pievienoju karstu ūdeni no tējkannas, atkal maisīju un pievienoju vēl 10 pilienus joda.

Tad iegremdēju kājas šajā šķīdumā līdz potītēm uz 15 minūtēm – ne minūti ilgāk, citādi sāksies pretējais process! Šajā laikā šķīdums izvelk no pēdām visas sāpes.

Noslaucīju pēdas ar dvieli, ieziedu ar krēmu vai ārstniecisko ziedi (var izmantot olīveļļu), izmasēju pēdas, uzvilku vilnas zeķes un devos gulēt.

Lasi vēl: Ideāls tīrīšanas līdzeklis: noslēpums slēpjas uzkarsētā etiķī

Šo šķīdumu lietoju vēl nākamās 3 reizes, katru reizi to uzsildot līdz panesamai temperatūrai un atkal pievienojot 10 pilienus joda. Pēc 3 reizēm pagatavoju svaigu šķīdumu.

Tiem, kam ir problēmas ar vēnām (varikozas vēnas un tromboflebīts), šķīdumu pagatavo nevis karstu, bet siltu.

Pēc pirmās procedūras es gulēju mierīgi, un pēc 10 procedūrām es aizmirsu, kā man kājas bija krampji un sāpes. Tagad es ik pa laikam veicu procedūras, kad man tās ir nepieciešamas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment