Dzīve ar viņiem ir nepanesama: ar kurām zodiaka zīmēm ir visgrūtāk atrast kopīgu valodu

Lauva

Lauvas ir brīnišķīgi draugi, sirsnīgi un uzticīgi, interesanti un dzīvespriecīgi. Tā ir kompānijas dvēsele, viņi vienmēr ir laipni gaidīti visur. Bet šie ir arī pirmie debatētāji, un, ja viņiem kaut kas nepatīk, viņi var atgriezties. Lauvas patiesi tic, ka viņi ir Visuma centrs.

Tie ir īsti egoisti, viņi nekad neatkāpsies, kad runa ir par viņu interesēm. Nekad neaizvaino šo cilvēku lepnumu, pretējā gadījumā viņi ne tikai tev atriebsies, bet arī gadiem ilgi apvainosies un atcerēsies tavu neuzmanību. Jums jāzina, ka Lauvas mīlestība pret strīdiem ir viņu aizsardzības reakcija. Un šie Visuma karaļi mīl komplimentus un nevar iztikt bez uzslavas. Lai viņam adresētu glaimojošus vārdus, Lauva pat spēj izlikties par baltu un pūkainu kaķēnu.

 

Jaunava

Tie ir īstie perfekcionisti. Protams, Jaunava ir ļoti gudra, bet arī briesmīga garlaicība. Viņu pārmērīgā pareizība un praktiskums, vēlme aizstāvēt savu taisnību ļoti traucē kļūt laimīgam un ērti dzīvot. No šīs dabas cieš arī radinieki un draugi, un partneri ar viņiem ilgi neuzturas.

Lasi arī: Mēness horoskops nedēļai no 2022. gada 24. oktobra līdz 30. oktobrim: kurus gaida ārkārtīgi grūti un notikumiem bagāti brīži

Galu galā Jaunava nemitīgi pieķeras un atrod vainas sīkumos, salauž tos, kas ir pie rokas. Jaunavas neprot runāt par savām siltajām jūtām, taču izteikt kritiku, paust dusmas vienmēr ir laipni gaidīti. Turklāt šīs zīmes pārstāvju sabrukumi ir ļoti bieži un vardarbīgi. Viņi ir līderi strīdos un verbālās sadursmēs un nekad nepiekāpjas, pat ja viņiem pašiem nav taisnība.

 

Mežāzis

Visbeidzot, vēl viena nepanesama zodiaka zīme ir Mežāzis. Pēc izskata tie ir ļoti klusi, mierīgi, domīgi cilvēki, no kuriem nekādas emocijas nesagaidīsi. Bet vienkārši mēģiniet lauzt viņu plānus, ar kaut ko aizvainot vai uzkāpt uz sāpīgas vietas, jo no savāktā un aukstasinīgā cilvēka izlaužas nežēlīgas dusmas. Jā, Mežāži var dusmoties un ļoti vardarbīgi.

Viņi nevar saprast, kā citi cilvēki uzdrošinājās viņiem iebilst un neatbalstīja pareizo plānu. Bet Mežāžu plāni ir aprēķināti un pareizi tiktāl, ka ne visi var viņam sekot un izturēt šādus rāmjus. Tā rezultātā rodas problēmas un pārpratumi, un Mežāzis kļūst ātrs un nežēlīgs.

Arī interesanti: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 24. līdz 30. oktobrim – esiet gatavi meklēt atbalstu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment