Mēness horoskops nedēļai no 2022. gada 24. oktobra līdz 30. oktobrim: kurus gaida ārkārtīgi grūti un notikumiem bagāti brīži

Kā norāda astroloģe Marina Razumovska, nedēļa no 2022. gada 24. oktobra līdz 30. oktobrim būs grūta un notikumiem bagāta.

Visgrūtākās un bīstamākās dienas šajā periodā ir ceturtdiena un piektdiena. Dzentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, ar kādām grūtībām nāksies saskarties un kam piemērota katra no nākamajām septiņām dienām.

24. oktobris, pirmdiena, 29. Mēness diena

Mēness Svaru zīmē. Jūs varat iegūt jaunas paziņas, uzņemt viesus, sazināties ar partneriem laulībā un biznesā. Šobrīd vislabāk veiksies darbi, kas saistīti ar apkārtējās telpas noformēšanu, ar sabiedriskajām un partnerattiecībām.

Labs periods māksliniekiem, mākslas vēsturniekiem, kā arī juristiem, sociologiem, konsultējošiem psihologiem. Svarīgu lēmumu pieņemšanu labāk atlikt uz citu reizi.

 

25. oktobris, otrdiena, 30. Mēness diena

Mēness atrodas Skorpiona zīmē. Ir jānodarbojas ar radošu, intelektuālu darbu, kas prasa entuziasmu un lielu enerģiju. Periods piemērots jaunu tehnoloģiju testēšanai, darbiem, kas saistīti ar uguni un metālu.

Šajās dienās ir iespēja atrisināt problēmu, kas ilgstoši nav piekāpusies, uzņemties problēmas, kurām nav tiešas piekļuves. Labvēlīgs laiks noslēpumu izpaušanai, pazudušo lietu atrašanai. Varat sākt remontu, kas saistīts ar nevajadzīgo un novecojušo iznīcināšanu, taču, strādājot ar instrumentiem, jābūt uzmanīgiem.

Lasi arī: Apskaužamie līgavaiņi: cienīgākās vīriešu zodiaka zīmes un labākie pielūdzēji/mīlnieki

Šis periods ir piemērots nodokļu kārtošanai, policijai, slepenām struktūrām, padziļinātai izpētei, apvienošanai ar citām firmām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām dienām 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment