Mēness horoskops nedēļai no 2022. gada 24. oktobra līdz 30. oktobrim: kurus gaida ārkārtīgi grūti un notikumiem bagāti brīži

26. oktobris, trešdiena 2. Mēness diena

Mēness atrodas augošā mēness fāzē. Cilvēki jūtas labāk, palielinās garastāvoklis, fiziskā un emocionālā aktivitāte. Cilvēks kļūst enerģiskāks un veiksmīgāks biznesā.

Tieši tāpēc šim emocionālās un fiziskās atveseļošanās periodam vajadzētu izplānot visas savas svarīgākās un atbildīgākās lietas.

 

27. oktobris, ceturtdiena, 3. Mēness diena

2022. gada 27. oktobris plkst. 12:00 – 3. Mēness diena. Šis ir aktīvas cīņas, spiediena un agresijas periods. Pasivitāte nav pieļaujama.

Kā šodien veidot attiecības, situācija, lietas utt., tādas tās būs visu Mēness mēnesi. Un, ja vēlaties kaut ko būtiski mainīt savā dzīvē, tad tas jādara šajā dienā.

Jebkuri ieteikumi ir jāņem vērā, jo tie ļoti bieži var dot pozitīvu efektu.

 

28. oktobris, piektdiena, 4. Mēness diena

2022. gada 28. oktobris plkst. 12:00 – 4. Mēness diena. Šai Mēness dienai ir divējāda īpašība: tā ir pozitīva un negatīva vienlaikus. Centieties nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Grupu darbs ir aizliegts. Labvēlīga diena, lai novērtētu savus spēkus, analizētu un plānotu turpmākās darbības.

Lasi arī: Apskaužamie līgavaiņi: cienīgākās vīriešu zodiaka zīmes un labākie pielūdzēji/mīlnieki

Šajā dienā jāizsver katrs savs solis, jāsalīdzina visi plusi un mīnusi. Galvenais ir saglabāt harmoniju visās dzīves jomās.

 

29. oktobris, sestdiena, 5. Mēness diena

Mēness Strēlnieka zīmē. Šis laiks ir labvēlīgs juridisku problēmu risināšanai, tiesvedības uzsākšanai, atskaišu, pieteikumu iesniegšanai, kā arī sadarbības uzsākšanai ar ārvalstu firmām.

Nepiemērots laiks celtniecībai, zemes darbiem, ar akmens apstrādi saistītām aktivitātēm.

 

30. oktobris, svētdiena, 6. Mēness diena

Mēness Mežāzī. Droši vien darīšana ar augstākām organizācijām. Ar iestādēm vispār, ar “lielajiem onkuļiem”. Iespējams, ka lietas palēnināsies, radīsies šķēršļi.

Ieteicams: plānojot un uzsākot ilgu, smagu darbu, ievērojiet darba disciplīnu. Šajā periodā jūs varat darīt to, kas jau sen ir atlikts. Periods labvēlīgs saziņai ar ietekmīgiem vecākās paaudzes cilvēkiem, celtniecībai, darbam ar akmeņiem, nekustamo īpašumu, zemes gabalu pirkšanai un pārdošanai.

Nav īstais laiks doties uz darbu un vērsties pie priekšniecības, varas iestādēm, saņemt naudas subsīdijas, kredītus, un aizdevumus.

 

Arī interesanti: Paņēmu pie sevis savu veco māti un paprasīju, lai viņa atdod man pensiju, izcēlās skandāls

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment