Džons Lenons šokē tūkstošiem fanu ar savu pretīgo uzvedību!

Sens video klips, kurā redzams kā Džons Lenons koncerta laikā ņirgājas par cilvēkiem ar invaliditāti, izraisījis plašu sašutumu un neizpratni viņa fanu vidū.

Video materiālā redzams Bītlu dalībnieks, kas redzams saviebdams seju un izdarot pārspīlētas kustības, visu to darot apvainojošā manierē.

Menkapas labdarības organizācijas cilvēkiem ar mācīšanās traucējumiem, pārstāve, Lorīna Belamija pastāstīja: “Šo video materiālu man bija grūti noskatīties, tas mani šokēja. Laiki ir mainījušies, bet man ir grūti saprast, kā slaveni cilvēki var tik briesmīgi izturēties pret citiem. Arī publiskām personām jāsaprot, ka cilvēkiem ar mācīšanās traucējumiem arī ir sapņi un cerības, tāpat kā visiem citiem, kā arī, pret šiem cilvēkiem jāizturas ar tikpat lielu cieņu.”

Lai arī Džonu Lenonu dievina miljoni, Bītlu zvaigzne parādījis, ka ir pretrunīgs tips.

https://www.youtube.com/watch?v=rb0-vF9bWR4

1965. gadā, Džonam Lenonam un pārējiem Bītliem tika piešķirts Britu impērijas ordenis, bet vēlāk viņš lielījies, ka karaļnamā smēķējis marihuānu. Gadu vēlāk, viņš izteicās, ka Bītli ir “populārāki par Jēzu”, šis komentārs aizvainoja kristiešus.

Lenons piedzīvoja rūgtu šķiršanos no savas pirmās sievas, Sintijas, tas notika 1968. gadā, kad viņš atzinās, ka dzērumā pārgulējis ar citām sievietēm.

Džonu Lenonu, 1980. gada decembrī, 40 gadu vecumā, nogalināja Marks Čepmens. Viņš nomira dekādi pēc Bītlu šķiršanās, pēc kuras visi populārās grupas dalībnieki iesaistījās citos mūzikas projektos.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">no martini no party(džeks no Rīgas)</cite>

    Divkosigais nelietis viņš ja šādi izrikojās pilnigi preteji savu dziesmu tekstiem viņš ir farizejs jeb lieklulis,šitādu nekaunibu no viņa puses pirmoreizi dzirdu,jo pats esmu viņa muzikas fans sevišķi man patik viņa dziesmas cold turkey un woman…tagad pilnigi savadāk sāku domāt,šitā liekulība arī muziķiem loti biezi piemit nē nu bet ja šāda augstākā mēra pārlieku lielas augstprātibas iespaidā radusies nekaunība,nu tad atvainojiet,bet dievs viņu jau ir sodijis tur debesīs par šādu augstprātigu ricibu nu atvainojiet man trukst vārdu..

Leave a Comment