Egils Līcītis: Ušakova varoņeps beidzies – jākrāmē koferi un jātin makšķeres…

Publicējam Egīla Līcīša (Latvijas avīze) viedokli par sāgu ap Nilu Ušakovu.

Pilnu viedokli varat izlasīt portālā la.lv (links uz to būs šī raksta beigās)!

Kopš “Saskaņas” veselības stāvokļa ievērojamas pasliktināšanās vien partijas tēvs un dibinātājs Jānis Urbanovičs aizlicis vārdu par nelaimīgajiem un tic, ka ar dievpalīgu krīze pāries, par sociāldemokrātiem pašnodēvējušies atlabs un atkopsies. Jāsaka atklāti, runātīgais rēzeknietis nemēdz nodarboties ar dzīves īstenības pareizu atspoguļojumu, un Urbanoviča nākotnes paredzējumi nekad nav piepildījušies.

Klepus, šņaukāšanās, karsonis, drebuļi liecina par drīzām, traģiskām beigām.”

Sākotnēji varēja likties, ka ieceļotāju politiskā spēka valdīšanai Latvijas galvaspilsētā nebūs ne sākuma, ne gala. Slāvu elektorāts ar izpalīdzīgu latviešu balstiņām nodrošināja saskaņiešu monopoltiesības iekrampēties Rīgas apsaimniekošanā.

Lasi arī: 14 gadus atpakaļ Aizkrauklē bez vēsts pazuda divas meitenes; Kas šobrīd notiek šīs lietas ietvaros?

Daudzi biedri, kas 2009. (vai 2013., vai 2017.) gadā, kājām nākuši, ieradās uz Rīgas domi džemperos, “Rimi” maisiņiem rokās, kurējais ar bezdarbnieka kvalifikāciju, bet kurējais – maznodrošinātā statusā, pēc pilsētas deputāta pienākumu izpildīšanas un dzīves kā avenes, līdz nesdami piebāztus portfeļus, pametīs darbavietu džipos kā labi situēti ļaudis, kuriem centi kabatā nav jāskaita un kuri uzpucēti kā ķeizari.

Jānudien, daudzi deputāti tapuši ik gadu treknāki uz rīdzinieku nodokļu maksātāju rēķina.”

Atklātībā nodod arvien jaunas vēstis, kā grābuši amatus, kā konsultējuši, nenieka nebēdādami par atbilstošu spēju, zināšanu trūkumu – pietika ar “Saskaņas” deputāta un līdzstrādnieka karti, lai tiktu piebarots pēc spēkavīru normām ar 2 – 3 tūkstošu mēnešalgu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment